0

aslında youtube da ne izleyeceğini senin belirlemen daha doğru olur, nasıl olsa özgürsün dilediğini izleyebilirsin. benim izlediğim bir kanal senin hoşuna gitmeyebilir veya senin izlediğinden bir kanal bana saçma gelebilir. burada önemli ve kritik olan nokta ne tarz video kanalı takip etmek istiyorsun o önemli. bilgilenmek mi istiyorsun atıyorum sporla alakalı birşeyler mi öğrenmek istiyorsun veya ders mi çalışmak istiyorsun bunlarla alakalı ise konu önerebileceğim bir kaç kanal var elbette. bunların başında eğer ki bilgi edinmek istiyorsan güncel konular olsun geçmiş konular olsun bu konuda bunu en iyi yapan kanal ruhi çenet kanalıdır. ruhi çenet son derece akıcı konuşup oldukça kültürlü okuyan, araştıran bir youtuberdır. kendini geliştirmen açısından onun videolarına bir göz atmanı önerebilirim. sporla mı ilgileniyorsun örneğin vücut geliştirmeden örnek verelim ağır sağlam kanalını takip edebilirsin. ağır sağlam kanalında hem idman programları ile alakalı detaylı bilgiler alabilir hemde beslenme programı hakkında doğru olan nedir nasıl bir beslenme programı uygulayabiliriz bunları öğrenebilirsin. nba hakkında bilgimi almak istiyorsun, socrates dergi kanalını takip edebilirsin. kadrosunda bulundurduğu önemli isimler ile dikkat çeken socrates kanalı sosyal medya da da oldukça yaygın olup spor konusunda öncü kanallardan bir tanesidir. eğlence içerikli videolar mı izlemeyi seviyorsun. orkun ışıtmak, berkcan güven, onedio, enes batur gibi kanalları izleyip eğlenme ihtimalin oldukça fazladır. onedio da oğuzhan uğuru izlersen mesela gerek mevcut gündem hakkında özellikle oğuzhan uğurun mevzular programında biraz daha siyaset veya gündem de olan konular ile alakalı çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin. buna ek olarak deli mi ne kanalı veya kafalar kanalını da izleyerek youtube da eğlenceli zamanlar geçirebilirsin. dediğim gibi önce ne izlemek istediğine karar vermen önemli.

0

tavsiye edebileceğim youtube kanalları
mat akademi
çetin akdağ
kenan kara
hocalara geldik
ertan sinan şahin
umut öncül
benim hocam

0

youtube bu konuda çok geniş bir içeriğe sahiptir o yüzden hangi alanda istediğine bağlı olacaktır kanal tavsiyesi.ben kişisel gelişim alanında hikmet anıl öztekin'in kanalını tavsiye edebilir.çok güzel bilgilendirici ve düşünmeye sevk eden güzel videolar hazırlıyor yazar.diğer kanal ise yemek tarifleri ve püf noktaları üzerine. saniye annenin ev yemekleri kanalını şiddetle tavsiye ederim.çok güzel doğal eğe aksanıyla güzel tarifler paylaşıyor saniye teyze.yöresel lezzetler bulabilirsiniz.

0

sahangiller bence çok komik izliyebilirsin. gerçekten çok komik ,dogallar izle derim anca sana o kanalı tavsiye edebilirim.