0

kadınlar diye bir genelleme yapmamız mümkün değil çünkü bu kadınjn ne aradığına neye ihtiyaç duyduğuna göre değişir. maddi sıkıntı çeken ya da gösterişli yaşantıyı seven bir kadın için öncelik erkeğin parası olması olabilir. eğitime kültüre çok önem veren bir kadın için öncelik eğitim olabilir. dış görünüşe tav olan bi kadın için yakışıklılık öncelik olabilir. önceki ilişkilerinde şiddet gören bir kadın için şefkar olabilir. ama her kadın bunları farklı miktarlarda olarak önemser

0

ben bir kadın olarak mesela ilk dış görünüşüne bakarım. daha sonra yüz ifdeleri nasıl güzel gülüyor mu .düşünce yapısı da benim için çok önemli mesela düşünceleri hep ileriye dönük mu yoksa geriye dönük mu bakarım. giyinis tarzi benim için hiç önemli değil ne yakisiyorsa onu giymesi yeterli. bana sürprizler yapsın odun olmasın arasın sorsun benim için bunlar yeterli zaten . beni aldatmasın sonsuza kadar beni sevsin isterim. ev araba ,yüz güzelliği bunlar benim için hiç önemli değil sonuçta geçici. yeterli ben aşık olayım seveyim ben onu her türlü beğenirim zaten . önemli olan sevmektir benim için.

0

bu kadından kadına küçük değişiklikler gösterse bile genel olarak kadınlar, bir erkekte öncelikle dış görünüşüne bakarlar. görünüş ilk bakışta her zaman öncelik taşır. ve görünüşünü beğenmedikleri erkekleri direk silerler. ya da beğenmeseler bile çıkarları uğruna beğenmiş gibi yapanlarda olabilir. onlara da dikkat etmek lazım saf olmamak lazım. görünüşü geçtikten sonra da onun konuşmasına bakarlar. eğer beyfendi gibi davranıp konuşmaşarına dikkat ediyorsa, nazik davranıyorsa, haddini aşmıyorsa kadınlar bunu sever. ve oturmasına da dikkat edeler. mesela her ortamda bacaklarını açıp iyice kendi eviymiş gibi rahat davranan erkekleri genellikle sevmezler. o davranışlarını çok kınarlar. erkeklerin temiz olması da çok önemlidir. tırnaklarının, ellerinin, saçlarının, ve giysilerinin temizliğine bakarlar eğer kirli değilse bu kadınların hoşuna gider. çünkü kirli bir adamla uğraşmayı hiçbir kadın istemez. ve geldik kuru fasulyenin faydalarına, kadınların olmazsa olmazı karşısındakinin ekonomik durumunun iyi olmasıdır. çünkü kadınlar fakir biriyle mutsuz olmak istemez. bu yüzden zengin olsa çok iyi olur. ama zengin değilse bile en azından eşini çocuğunu kimseye muhtaç etmeyecek kadar kazanması yeterli olur. birde erkeklerin gözü dışarda olmamalıdır. gözü dışarda olan erkeği kadınlar asla sevmez. nefret ederler öyle erkeklerden.

0

kardeşim kızlar en çok terbiyeli saygılı ve son olarak bakımlı erkeklerden hoşlanır para falan hikaye adam gibi adam ol yeter.

0

ben şahsen kadın olarak tam bir erkekte özellikle evleneceğim bir erkek ise ağız bakımına dişlerine çok dikkat ederim temiz düzenli bakımlı bir erkek olmasını isterim daha sonra maddiyatın birazcık iyi olmasını saygılı karşı taraftaki insana anlayabilen anlayışlı bir insan olmasını tercih ederim esmer sarışın kumral hiç fark etmez yeter ki insan olmasını bilsin

0

her zaman paraya bakar. hkaye yazmayın yok zekaya bakar yok ona bakar yok buna bakar. para kardeşim para havayı nasıl atıcak arkadaslarına herseyin en iyisi olsun en güzeli olsun çünkü sosyal medyayada daha paylaıcak herseyi param yok bugün aksama kadar dısarda olalım simit yiyelim diyim bakalım gelecek mi

0

paraya babacım. herşey paradan geçer bu devirde. senin ne kadar yakışıklı alımlı bir bey olduğun bazı noktalara kadar önemlidir. işin sonunda hep devreye para girer. bir işten kazancın 5- 6 binse ozaman en güzel kızlada evlenirsin. en güzel kızlada sevgili olursun. neden çünkü ailelerde kitleyecek zengin bir erkek arar. doğal olarak kızının hayatının garantisini sağlamak için. para her kesim için malesef önemlidir. örneğin bir işten asgari ücret kazanırsın ve belkide ayda bir defa eşini ve ya kız arkadaşını alıp sinemaya götürebilirsin. ama bir işten 5 bin kazanırsın ayda 4 defa götürürsün fark işte bu kadar basit. o yüzden evlenmek istiyorsanız ilk önce işinizi garanti altına alın. iyi bir kazancınız olsun. bakkala bile giderken beyefendi tarz giyinin. yaptığınız iş önemli gidipte limanda amele olarak çalışmak yerine limanda iş güvenliği olarak puantör olarak muhasebe olarak yönetici olarak çalışın. bir baba kızını verirken verdiği adamın ne iş yaptığı cok önemlidir. liman bir örnekti ama yaptığınız işi söylerken ve anlatırken dik durararak anlatmanızda çok önemli. bu saydığım şeylerden sonra zaten otomatik olarak sizin gibi ciddi düşünen illa ki bir kız bulursunuz. mümnkünse bulduğunuz kızda sizin gibi çalışan olsun. yarın bir gün çocugunuz olacağını aklınızdan çıkarmayın.

0

kadınlar genel olarak erkeklerin dış görünüşüne bakmazlar.sebebi ise onlar için önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir.zaten olması gerekende bu değil mi evet bu çünkü siz bir insanın dış görünüşlerine bakarak onla ilişki yaşarsanız yada arkadaşlık veya dostluk yalar iseniz bu ilişkiler dostluklar ve arkadaşlıklar uzun ömürlü olmaz.gerçek dostunuzu aşkınızı bulmak istiyor iseniz onun davranışlarına düşüncelerine ve hal ve tavırlarına bakarak onu seçmelisiniz.fakat şu söylediklerimin hiçbiri şu an için geçerli değil.herkes herkesle kardeş herkes herkesle sevgili oluyor.sonra 1 ay sonra birbirlerinin arkalarından konuşmaya küfür etmeye hatta bu olaylar kavgaya kadar gidiyor.asıl soruya gelirsek kadınlar erkeklerin toplum içinde ve arkadaş ortamında nasıl davrandığına dikkat eder.sonra kadınlar gevşek erkeklerden hoşlanmazlar ciddi ve biraz şakacı erkeklerden hoşlanırlar.son olarak dürüstlük dürüst erkeklere hayranfırlar.

0

bu soruyu genel olarak soruyorsan bence kadınların çoğu erkeklerin kıskanç biri olup olmadığına bakıyor ben öyle gözlemledim. kadınlar biraz sert kıskanan erkekleri seviyorlar sanırım. ama benim bunla alakam yok tabi. bende de tam tersi bir durum vardır. kişisel olarak ben temiz bir insan mı bakımlı biri mi
davranışları nasıl konuşma şekli ve üslubu nasıl insanlara karşı nasıl davranıyor nasıl konuşuyor. iyi bir iletişime sahip biri mi iyi merhametli birimi nasıl bir insan önce onu analiz etmeye çalışırım. her şeyden önemlisi güven veriyor mu bakın bunu her kadın sorgular. bir erkeğin güven vermesi kadın için önemlidir. erkeğin güven vermesi anlayışlı olması benim için önemli. ayrıca bilgili olması aydın biri olmasını bakış açısının çok yönlü olmasını isterim yani bu benim dikkatimi çeker sorgulamasını kitap okuyup okunmaması eğitim düzeyi kendini geliştirmiş bir insan mı yaşadığı yer kültürü ailesi yaşam tarzı.. bunların hepsi önemli etkenlerdir. kadınların hafızaları onların düşünce tarzlarını az çok bilirsiniz kadınların beyni kapsamlı çalışır heşeye karşı vakıftırlar. bütün bunlarında düşünebilirler. ancak şunu da es geçmemek lazım ki kadınlar duygusal varlıklardır. ve etkilediğini anda sizi sevdikleri zaman bütün bunlar anında çöp olabilir bu küçük bir dip not.

0

ilk önce dış görünüş dikkatimi çeker üstü temiz ve ütülü olmalı ayakkabılar boyalı saçlar taranmış dişler fırçalanmış son olarak konuşması kaba olmamalı kibar olmalı

0

önceden karakter kişilik terbiye çalisma durumuna bakarlardi.simdik ise bayanlar erkeklerde tipe bakiyorlar yakısıklımı yada parasi varmi arabasi varmi ne mezunu gibi artik buna burunmus insanlar eskisi gibi deil bence zor bir durum buda.

0

bir erkek ilk önce beni etkilemeli ki ben onunla konuşabiliyim. beni bir erkek dürüst olmasıyla etkileyebilir, canayakın olmasıyla etkileyebilir, sadık olmasıyla, sadakatli olmasıyla,sahiplenmesiyle,korumacılığıyla etkileyebilir,beni güldürmesiyle ve gözünün sadece ilgilendiği kişide olup dışarıya kendini kapatmasıyla etkileyebilir. tamam dış görünüşü de önemli ama beni etkiledikten sonra o olmasa da olur.

0

ben bir erkekte ilk olarak yüzüne bakarim nasil yakisikli mi diyr gulusune bakarim güzel gülüyor mu diye daha sonra ses tonuna giyinis tarzına durua bakarim daha sonra nasıl biri ahlaklı mi diyr bakarim.

0

kadınlar öncelikle erkekler de para kıyafete arabaya eve işe bakarlar kadınlar tam anlamıyla öncelikle zengin olmasına ve iş sahibi olmalarını bakar kimse demez ahlak kişilik para iş ve araba derler onun için ben kadınlardan soğudum duyan da babasının evinde uçağı var yatı var da evliliğe gelince erkeklerden herşey isterler

0

kadınlar her zaman zeki birisiyle beraber olmak ister. hiçbir kadın yanında pısırık birini istemez. zekâ ile birlikte tabi ki yanına yakışıp yakışmadığına bakar. kendini güzel bulan kadınların ilk baktığı nokta erkeğinin yanına yakışıp yakışmadığıdır. uyumluluğu zirveye çıkarmak isterler.