0

evet alışverişe düşkün bir kaç erkek benim çevremde de var .ve gerçekten giyimlerine ve kuşamlarına çok dikkat ediyorlar sadece giyim kuşam değil birçok konuda parfümleri olsun daha sonra takılar olsun çok dikkat ediyorlar ve alışveriş yapıyorlar. kerimcan durmaz tam bir alışveriş manyağı bir erkek. çantası falan oldukça pahalı. yani bence alışveriş yapmak kadın ve erkeğe özgü bir şey değil sadece bu kişiden kişiye değişebilen ve insanların ilgi alanlarına giren bir şey olması lazım. çünkü ben birçok kadın gördüm kesinlikle alışveriş yapmayı sevmiyorlar. o yüzden bence bu biraz da insanların ilgi ve alakaları ile ilgili.

0

ben hani hiç bir erkeğin bir alışveriş merkezine girip de yada başka bir markete gidip de uzun uzun birşeyler aldığını görmedim valla ama iste erkekler kahve futbol gibi şeyler haricinde asla görmedim ama kadınlar erkekleri peşinde alışveriş için dukkandan dukkana magzadan magzaya surukluyor bunu gordum bende.

0

alışveriş düşkünlüğü cinsiyetle değil tamamen kendine verdiğin önem bakımla ilgilidir bence kendini önem veren herkes alışverişe düşkündür ama genelde biz erkekler çok fazla takmayıp rahat rahat 3 tişörtle sonsuza kadar takılabilme özelliğimiz vardır kızlar bu durumda biraz daha abartılıdır alışveriş yapmadan bir gün geçiremeyen kızlar bile vardır bence saçmalıktır bu paranızı daha yararlı şeylere harcamanızı tavsiye ederim (alın verin ekonomiye can verin )

0

kesinlikle. güzel görünmek her insanın ihtiyaçlarındandır. erkekler de güzel giyinmek ve sonucunda güzel görünüp iyi bir izlenim bırakmak için oldukça alışveriş yaparlar.