0

türkiye'de adalet yok bizim askerlerimiz şehit olurken dışardan gelen adamlar sağlam olmasına rağmen kafelerde oturup nargile çekiyorlar

0

dünyanın hiç bir yerinde adalet olduğuna inancık yok. bir kere doğuştan hiçbirimiz eşit şartlar altında doğmuyoruz. kaldı ki bizim ülkemiz de kanunlar birbirinden habersiz gibiler. inşallah cezalar arttırılır. adalet sisteminin sil baştan yeniden yazılması gerektiğini düşünüyorum. ancak bu şekilde düzeltebiliriz. ayrıca mahkemeler yıllarca sürebiliyor. buda adaletin yerini bulmasını geciktiriyor.

0

türkiyede adelet mi var elin suriyelisi bizden kıymetli 13 yıllık sigortalıyım işsizlik maaşım 830 tl düşünün adamlar 2 senede 1500 işsizlik alıyolar

1

adalet iyi güzelde bazen kurunun yanında yaşta yanıyor bunun birçok örneği var ama yinede devletimiz bunu farkettiğinde gereğini yapıyor ve insalara yardımcı oluyor yeterki insanlar seslerini duyurabilsin oralara .

1

malesef adalet sistemimize olan güvenim son yıllarda gittikçe azalıyor.. hayvanlara eziyet edenlere kadınlara sözlü/ fiziksel taciz şiddet olaylarına verilen cezalar yeterli değil. gerçekten yargılanması gereken insanlar yargılanmıyor. hakettikleri cezaları alamıyorlar.. caydırıcı ve hakettikleri cezaları almadıklari için tekrar ve tekrar suça yöneliyorlar.. mesela 10 senedir uyuşturucu ticareti yapan biri yakalanıp 2 sene içeride kalıyor o süre içerisinde eşi çocuğu akrabaları işlerini yürütüyor adam çıktığında kaldığı yerden devam ediyor.

1

var mı ki yorumunu yapabilelim...

1

adalet yok herkes birbirinin arkasından geçiniyor