0

ayıltmak için ilk önce bu gibi suyla yüzünü yıkayabiliriz.eğer çok sarhoşsa bu pek işe yaramaz.bunun işe yaramadığı zamanlarda şekersiz türk kahvesi içirebilir bazı durumlarda tek fincan yetmez o yüzden iki fincan olabilir.

0

alkollü bir insanı ayıltmak için elini, yüzünü yıkayabilirsiniz, bir de türk kahvesi verirseniz yani faydalı olacaktır. ama genellikle alkol içen insanların bazıları uyumayı tercih ediyor ayılması gerçekten çok zor oluyor gerçekten çekilmiyorlar alkol içen insanlar bazıları sanki ağzı ile değil de ,başka bir şekilde içiyorlamış gbi çok da denk geldi bana öyle insanlar ama ben genellikle ayiltmıyorum, bırakıyorum yatmasını yatmasına izin veriyorum yani uyumasına.

0

ilk kahve deneyin çok fazla icmisse suya sokun ayran türü verin yemek yemesini veya mide durumu kötüyse kusmasini sağlayın.. baktınız olucak gibi değil kapayın odaya sağda solda sızar kalır zaten

0

öncelikle alkollü bir insan varsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. alkollü insanların bir bölümü ağızları ile içmiyorlar ve sapıtıyorlar. daha dün yaşadım ben bu olayı. ablam, eniştem ve bir arkadaşları ile onun kocası geldiler. insan gibi alkol içtik adam sapıttı evde bir birimize girdik. kaldırıp silah atıyor benim önüme al beni vur diye. vuracaktım zor tuttular beni ayık değil sakın ol dediler. alkollü bir insan varsa ortamdan uzaklaşın çünkü herkes içince farklı bir kişiliğe bürünün ve bazıları kendini kral sanıyor. fakat uzaklaşma sansınız yoksa en bilindik yöntem acı türk kahvesidir. yada limonu bir kaba sıkın ve üzerine tuz dökün. bir tane sade limonu koyun ve karıştırın. bir yada 2 bardak içtikten sonra kendini toplamaya başlar ve uyumak ister.

1

alkollü insanı ayıltmayın ya.. o kadar içmiş bu hayatta demek unutmak istediği bir şeyler var.. bırakın o sarhoşluğun keyfine varsın, sızsın..
ille ayıltmak istenecekse, soğuk duş.. ya da acı bir kahve içimi sanırım kendine getirir..