0

alkollü araç kullanmak kazaya davete çıkarmak demektir. insan tam olarak kendinde olmuyormuş içkili olurken gereksiz yere sinirlenebilir bazı sorunlara sebap olabilirler

0

bir çok sakıncasi var bence alkolun sakıncası çok fazla birde araba kullanırsan herşey olur sadece kendine değil başkalarına da zararı çok bana göre hatta yakın bir zaman içinde bir tanidigim içki içip sabaha karşı yerinde duramayip başka bir şehire gitmiş sarhoş tabi gittiği yerde bir kadına çarpmış o kadın orda olmuş adam şuan da hapiste kadın mezarda adam 32 yıl yemişti kadının ailesi şikayetini geri çekse dahi kanunlar sarhoş olduğu için çıkamıyor dışarıya buna benzer bir çok zararları var yani sarhoş olmanın bence içkiyi sadece evinizde için yada içiyorsanız araba kullanmayın.

0

bir çok sakıncası var kaza ya sebeb olabilir

0

alkollü olan kişinin refleksleri zayıflar, bunun sonucunda kazaya sebeb olur. hem kendine hemde karşı taraftakine zarar verir, ölümle bile sonuçlanabilir.

0

alkollü araç kullanmak tabi ki sakıncalıdır. çünkü insan alkollü olunca normal seyrinde olamıyor. bir başkasının aracına çarpabilir veya bir yayayı yaralayabilirsiniz hatta ölümüne sebep olabilirsiniz. alkollü araç kullanmak hem kendimize hem de başkalarına zarar verdiği için alkollü iken araç kullanmamalıyız. bir yere gidecekse de taksi kullanılmalıdır. bir başkasının veya kendi canını hiçe saymak doğru bir davranış değildir.

0

alkollü araç kullanmak çok saķincalıdır hem kendinize hemde başkalarına zarar verebilirsiniz.