0

kurtlar vadisi pusu isimli dizi 10 yıl sürmüş bir dizidir. sanırım en uzun süren dizi de odur. yani bir dizi ne kadar uzun olursa artık o kadar kendini tekrar etmeye başlar her güzel şeyin bir sonu olduğu için bu dizinin de artık bitmesi gerekiyordu çünkü zaten gereğinden fazla uzamıştı. bu yüzden bitti mi düşünüyorum. ama yine de uzun süren bir dizi olmasına rağmen oldukça iyi izleyici kitlesi vardı.

0

kurtlar vadisi dizisi uzun sürmüş bir dizi biraz daha bitmeseydi herhalde başladığında doğan çocuklar askerlik çağına gelirdi insanlar yaşlandı o dizide tadında bırakmak gerekli o biraz tadını kaçırdı ama en azından bitti şükürler olsun demeliyiz herhalde dizilerin bu kadar uzaması insanları gerçekten sıkıyor bu duruyor 1 sezonun geçmemeli diziler çünkü uzadıkça saçmalık da büyüyor insanları cahil yurduna koyuyorlar ne verirsek izlerler diye düşünerek hareket ediyorlar galiba reyting yapacağız diye ne yapacaklarını şaşırdılar

0

öncelikle bitmedi ,14 sezon hazır şuan necati şaşmaz nöbet adlı diziyi çekiyor

0

daha ne kadar devam etseydi. bitti de rahatladık işte bir dizi 10 15 sene çekilmemeli bence. hem her bölümün 2.5 saat uzunluğunda olması hem 9 ay boyunca devam etmesi hemde 10 sene aralıksız bir konunun sündürülmesi fazla değil mi sizce de?

0

sezon finali olmuştu ondan sonra kanal d diziyi istemedi herhalde ondan dolayı bitti

0

dizinin fetö ile bağlantıları olduğu ortaya çıktığı için bitti.

0

kurtlar vadisi yapımcıları feto suclamaları altında kaldıgı için dizi bitirmiştir. dizide daha önceden 1 dolar ve darbe ile ilgili bilgilerin acıkca yayınlanıp daha önceden bilgi sahibi oldugu görülmüştür. yapımcı ve senaristleri yargıya verilip hakim ve savcıların karsısında gereken işlemler yapılmıştır. ülkede oldukca tepki görmeye baslayan kurtlar vadisi bu olaylardan sonra kurtlar vadisi vatan adında bir sinama filimi cekerek oyuncularının vatana baglı oldugunu,sevgi duydugunu bildirmek için cekilmiştir.

0

reyting düşüşleri ve aslında tamda bitti sayılmaz final olmadı sonuçta sezon yazdılar

0

sonuna doğru seyirciyi kaybetti o yüzden