1

artık başlamasının hiç bir önemi kalmamıştır, izleyici kitlesini büyük oranda kaybetmiştir. hele hele "çukur", "eşkiya dünyaya hükümdar olmaz", "halka", "vuslat" gibi diziler varken ve herkes bu dizilere adapte olmuşken, kurtlar vadisi pusu diye bir dizi başarılı olamaz.

0

kurtlar vadisi pusunun yerini tutan bir dizi çıkmadı.yani yeniden başlaması şart.

0

hayir tabikide cok sacma bir filmdi olmuyorlardi kac tane operasyonlar oldu ama adamlae hic olmedi hele polat vardi galiba o adama 10 tane mermi sık yine olmez yani sacmalamislar filmi izlenecek hale gelmemis ve insanlarin aklinda polat karakteri kalmis kurtlar vadisi deyince direk olumsuz polat geliyor akillara ve oldukca sacma ve gereksiz oldugunu dusunuyorum zaten dizi yillardir ekranlarda var ve sonunda bitirdiler sukurler olsun yeniden projemi yapiyorlar bilmiyorum ama yeniden bi kere daha piyasaya cikmamalidir ve artik izlenecegini pek zannetmiyorum.

0

kurtlar vadisi yayına dönmemelidir gerçekten insanlara mafyalığı aşılıyor

0

bence kurtlar vadisi pusu tekrar başlama malıdır çünkü içinde gerçekten insanları savaşı yöneten ve vurmalı kırmalı sürekli itici şeyler olan bir diziydi ve hiçbir şekilde kimsenin izlememesi gerekir. resmen bu dizi çocuklara ve gençlere olumsuz hareketleri olmasından dolayı dolayı düşüncelerinin kötü olmasına neden oluyor ve insanlar özeniyor ve gençlerimiz hala ödeniyor bu yüzden bu dizinin asla başlamaması gerekir. herkese kötü örnek oluyor ve insanlar özeniyor böyle şeyleri o yüzden daha iyi bir gelecek için bu tür dizileri kaldırılması gerekir ki insanlar iyi şeyleri izlesin diye görsün hayat tarzı değilsin ve iyi şeyler olsun kötü kırmalı dönüşmeli savaşçı şeyler asla olmamalı bir dizide ama günümüzde genellikle savaş olduğu için bu tür diziler daha çok tercih ediliyor bence çok yanlış zaten kurtlar vadisi pusu içinde çok savaşçı olan bir diziydi ve gerçekten hiçbir şekilde insanların izlememesi gereken bir dizi. insanlara kötü örnek oluyorlar böyle insanlar ve böyle diziler bu yüzden kurtlar vadisi pusu şu anda yok ama hala tekrarları gösteriliyor ve insanlar hala izliyor ben küçükken kurtlar vadisi devam ediyordu ama şimdi okulu bitirdim ve devam etmiyor insanlara çok kötü örnek oluyor. insanların özenmesine neden oluyor ve gerçek hayatta gençler çocuklar birbirlerini bu diziden etkilenerek birbirlerine savaş açıyorlar ve öldürüyorlar çünkü gerçekten de etkileyici ve insanı hapseden bir dizi o yüzden insanların etkilenmemesi ve böyle durumların olmaması için bu dizi bir daha yayınlanmamalıdır.

0

başrol değişmediği sürece başlaması mükemmel olur

1

kurtlar vadisi pusu başlamadı lması lazımdır kurtlar vadisi pusu gibi diziler iyidir daha önce daha iyiydi ama bu son dönemlerde memati'nin çakır'ın olmadığı bir kutuda izle yine de iyidir yani görüşüm bu en azından başkalarını bilemem ben kendimce söylüyorum yine de en iyi şeylerden dizilerden biri yani filmlerden biri olsa oynasa güzeldir yani başlamadan önce

0

bence başlamasın. bu tür diziler yerine daha iyi gerçekci diziler yapılsın

0

her ne kadar oynadığı dönemde çok başarılı bir grafik sergilesede şu an tekrar başlaması bence hiç doğru değil çünkü artık peki geleceğini zannetmiyorum

0

bence başlamalı fakat polat geri planda durup gençlerin önünü açmalı.kurtlar vadisi ve pusu dizisi kadar izlenen ve takip edilen başka dizi yoktur. olayların tamamını gerçeğe yakın şekilde gösteriyor umarım başlar.

1

başlarda gerek yönetmen gerekse senaristleri başarılı kişilerdi ancak son zamanlarında tamamen ticaret yapmak amacına hizmet etmeye başladı ve asıl konusundan uzaklaştı artık devam etmese sanırım hepimiz için daha iyi olur.

0

daha nereye baslicak yeter artık ölmeyen kimse kalmadı her kez kurtlar vadisinde oynadı bence başlamasına hic gerek yok

0

bence tekrar başlamamalı çünkü oyuncular nerdeyse dizide yaşlandı ve sıktı artık.

0

çok saçma bir dizi bir insan kaç kere olur bıktık polat alemdar in olup dirilmelerinden.

1

kurtlar vadisi pusu tekrar yayınlanmalıdır bence.çünkü eskiden sürekli izlerdik arada polat alemdar'ı özledik vallahi.

1

başlamalıdır ve bomba gibi bir girişle başlamalıdir

0

kurtlar vadisi gerçekten izlenmesi gereken dizilerden birisidir.
çünkü her anı heyecan verici geçiyordu.
ben zamanın da izlediğim diziyi tekrardan ve tekrardan dönüp dolaşıp izliyordum.
şuanda ilk zamanlarda ki gibi zevki kalmadı yalnız sürekli yeni kişiler diziye geçiyordu.
en sevdiğim zamanları çakırın oynadığı bölümlerdi.
hele ki bilardo masasın da ki adamı bağlayarak yaptıkları işgence efsaneydi.
tekrardan arada denk geliyor youtube videolarında sıkılmadan da izleyerek keyif alıyorum.

0

bence gerek yok artık tadı kaçtı 3 kişi tüm türkiye ve dünyaya kafa tutuyor

0

ölümsüz bir polat alemdar ve mafya dizisin tekrar başlamasının taraftarı değilim. insanları kötüye yönlendire bilecek bir dizi olduğu kanaatindeyim. ve tekrar başlamasını doğru ve sağlıklı bulmuyorum

0

ne olursun başlamasın adam süper kahramanları ve çizgi film karakterlerini geçti ve resmen kurşun geçirmez oldu yeter artık.