0

aldatmak sadece türkiye'de değil tüm evrende hoş karşılanmayacak bir durumdur. hemde sadece karşı cinsle olan ilişkilerde değil normal arkadaşlık ilişkilerinde de karşıdaki şahsı aldatmak yanlıştır. aldatmak karşındaki kişiyi bir nevi kandırmak anlamına geliyor bunun hoş karşılanmaması kadar doğal bir şey olamaz. kadının ya da erkek fark etmeksizin bir insanın başkasını aldatması ağır bir durumdur . kaldırılması güçtür .kimsenin yaşamamasini dilerim

0

aldatmayı hoş karşılayabilecek bir insan var mıdır ki? aldatmaya karşı insanların tutumu evrenseldir bence. hiç kimse hoş karşılamaz böyle bir şeyi hangi ülkede olursanız olun her yerde aynı tepkiyle karşılaşılır. ancak kastettiğin şey neden aldatıldığında türkler hadi yallah cehennem ol git demek yerine neden cinayet işliyorsa o zaman haklısın. aldatıldıysan terk etmelisin onun canını almanın ne sana ne de karşındakine faydası olacaktır.

0

sadece ülkemizde değil dünyada da hoş karşılanmaz. eğer hayatındaki insanla eskisi gibi anlaşamıyorsanız veya sevginiz azaldıysa insanca söyleyip ayrılın sonra kiminle aşk yaşarsanız yaşayın. insanca kimseyi kırmadan çözüm varken aldatmak adiliktir.

0

çünkü bir insanı aldatmak onu salak yerine koymak anlamına gelir. kandırmak yalan söylemek anlamına gelir. insan bazı durumlar da karşındaki kişiye yalan söylemek durumunda da kalabiliyor. veya karşındaki şikiiy bilerek veya isteyerek aldattığı zamanlar da oluyor. ancak bu toplum tarafından hoş karşılanan bir şey değildir. toplumda ahlak normları vardır. ve siz buna uymakla yükümlüsününüzdür. everherinsnahata yapabilir ama toplum bunu hoş karşılamaz ve bunu hata olarak değerlendirmeye bilir. insanlar yalan söyleyerek de birbirlerini aldatmış olurlar oysaki bugün toplumda baktığımız zaman yalan söylemeyen insan var mıdır acaba diye düşünürüz. evet yalan doğru birşey olmayabilir ancak bazı durumlar da istemeden de olsa yaşansöylemek durumunda kalabilirsiniz.

0

aldatmak çok çirkin bir davranış hiç kimseye yakışmıyor ülkemiz müslüman ülke

0

çok çirkin bir davranış hiçbir şekilde kabul edilemez allah korkusu olan aldatmaz

1

aldatmak bir çok ülkede hoş karşılanmaz bence. hatta yabancı ülkelerde aldatan kadın ve erkeğe daha acımasız davranıldığını haberlerde, internette ve sosyal medyada görüyoruz. çıplak sokağa bırakmak, dayak atmak vb. tepkiler bir çok ülkede benzerlik gösteriliyor. ama her ne olursa olsun bu yüzden işlenen cinayetler olmamalı diye düşünüyorum, aile mahkemeleri bunun için var.

0

aldatmak hoş karşılanacak bir durum mu böyle düşünen bir insan var mıdır gerçekten. hiç sanmıyorum çünkü aldatmak kadın ya da erkek gururuyla oynamak onu saymamak incitmektir ve kimsenin bu durumu sindirip normal biseymis gibi düşüncegini sanmıyorum düşünen varsa bi ilişki de o sevgiden şüphe etmek lazım

1

aldatmak bence bir insana yapılan en büyük saygısızlıktır. sadece bizim ülkemizde değil hiçbir ülkede normal karşılanacak bir durum değildir. bir kere aldatan kişi bir daha aldatır. aldatan bu yüzden asla affedilmemelidir. eğer birine karşı sevginize saygı bittiyse aldatmak yoluna değil ayrılmak yoluna gitmek en doğru olan şeydir. aldatmak gibi çirkin bir davranış kimse tarafından hoş görülmemelidir.

-1

aldatmak bence sadece bizim ülkemiz için değil hiç bir ülke için hoş karşılanacak bir durum değil. aldatmak ihanet demektir ve benim hayat felsefemde kah**in bahanesi ihanetin telafisi olmaz. şahsen daha önce çok şükür başıma gelmedi ama gelseydi gider öldürür,cezam neyse yatardım.