0

kim ne derse desin takibi kesinlikle atlatmaktır bana göre.

0

yazışmak değil yazışmayı düşünmek bile aldatmak sayılır bence.

0

aldatma olabilmesi için gerekli sohbetleri yapmışsanız onun adı aldatmadır ama yok dostane yada bilgi alış verişi yapmışsanız onu adı arkadasliktir.

0

aldatmanın sanalı olmaz. aldatma aldatmadır. sanal ortamda dâhi olsa karşı cinsle konuşulmuştur. ve ortada bir aldatma vardır.

0

öncelikle aldatmak ne demek onu inceleyelim aldatmak kelime anlamı olarak hepimizin de bildiği gibi bir insanı kandırmak ona yanlış bilgi vermek demektir eğer sen karşındaki insana bu bilgiyi vermiyorsan yani sosyal medyadan biriyle yazıştığını söyleyemiyorsan bundan haberdar değilse ya da haberi varsa ama rahatsız oluyorsa sen bunu bile bile konuşmaya devam ediyorsan evet bu aldatmaktır bu iki kişi arasındaki ilişkiye bağlı sen karşındaki insana yalan söylüyorsan eksik söylüyorsan veya hiç söyleyemiyorsan bu ona aldatmaktır

0

bence sayılabilir. ama boş yere kıskançlık aptallıktır. hatta kıskançlık aptallıktır. çünkü sen güvenmediğin biriyle neden evlenirsin ki bu şekilde insanlar birbirini boğup kendilerinden soğutuyorlar. sonrada aldatmalar başlıyor.

0

sanal ortamda yazışmayı bırak başka birini düşünmek bile aldatmanın farklı bir versiyonudur. bedenle aldatmak arasında çok da bir farkı yoktur diye düşünüyorum. tabi ki bu sanal ortamda yazıştığın kişiye göre değişir. eğer flörtleşiyorsan her türlüsü aldatmaktır.

0

hayatında sevgilin,eşin vb gibi özel insanlar varsa mecburi muhabbetler dışında ya da gün içinde iş yeri olsun alışveriş olsun bunlar dışında bile bile karşı cinsle konuşmak flörte giriyoe ve bu da hayatındaki kişiye saygısızlık dahası aldatma oluyor.

0

sevgilin veya eşin varsa tabiki aldatma olur direk sonuçta aldatmak sadece yatakta olmuyor . bakışla konuşmakla da aldatma oluyor ve çok yanlış bir hareket bence çok başkasıyla olmak istiyorsan hayatindakini bırakıp yap ne yapicaksan en doğrusu bu .

0

eğer özel olarak görüştüğün, konuştuğun biri yoksa ya da evli değilsen aldatmaya girmez.

0

eğer ki konuştuğun yazıştığın başka birisi yoksa ve sadece onunla konuşuyorsan asla aldatmaya girmez

0

sanal ortamda karşı cinsle yazışma aldatam sayılmaz bence bazı çok kıskanç insanların kıskançlık yaptığı bir durum yani bi arkadaşın olur ya da teyzenin kızı olur konuşursan aldatmış olmazsın.