0

kendi yarattığım hayali bir arkadaşım olmadı aslında şöyleki kendinin arkadaşıydım ben bunu hayali olarak yaratmıştır olmuyorum bu durumda . ancak canım sıkıldığını zaman bazen kendi numaraları mesaj atar kendilerini dertleştiğim olurdu . hayali olarak nitelendirilir mi deli olarak mı düşünürsünüz bilemem ama kendi kendimin arkadaşıydım bir zamanlar .

0

ruh sağlığı yerinde olan diğer insanlar gibi benimde bir hayali arkadaşım yok

0

aslında benim var çoğu kişi şizofren değilim demiş ama şizofren ile alakası yok bence .kafa dengim olucak tüm dertlerimi dinleyip çözüm bulucak birlikte birçok iş yapacağız bir ev tutup öğrenci evi gibi özgür yaşayacağım her istediğimi alıp yiyip içeceğim benim bir kopyam daha olsa kardeş olsaydık iyi olurdu çünkü abim beni anlamıyor hemen sıkıntı çıkarıyor karakterimin adı ise murat olabilirdi benim fikirlerim bu

0

hayali arkadaşım yok. oldaydı şizofren oldum demektir.

0

hayali bir arkadaşım yok ama küçükken vardı hani hep biriyle oynadığımı düşünürdüm. çünkü evimiz mahalleden çok uzaktaydı hiç arkadaşım yoktu. okula gidene kadar ben de sürekli bir arkadaşım varmış gibi evcilik falan oynardım.

1

benim yok hiç de olmadı. çoğu kişinin çocukluğunda oluyor böyle durumlar zaten. yaşadığım çocukluk sebebiyle kardeşlerim, kuzenlerim, okul arkadaşlarım, mahalle arkadaşlarım hayali bir arkadaşa hiç ihtiyaç duymadım. o kadar yalnız ve anlaşılmaz hissetmedim kendimi.

0

hayır kendimin yarattığı hayali bir arkadaşım yok. aslında olsaydı farklı olabilirdi .ama sanırım kalabalık bir aile olduğumuz için hayali arkadaşa hiç ihtiyaç duymadım.

0

benim böyle bir arkadaşım olmadıgı için bir ismide bulunmuyor ama soru güzel.

1

benim var ismi nuri. beni bu hayatta anlayan benimle dertleşen ve benimle oturup rakı içen tek arkadaşım. bunu bir yerlerde söyleyince bana şizofren diyorlar ama olsun nuri her zaman herkesten daha yakın bana. kimse bizim dostluğumuzu sorgulayamaz benden 2 yaş büyük ama yaş sadece sayıdır.