0

sanatçılar bence istemsizce evleniyorlar birbirleriyle sadece para için evleniyorlar. benim düşüncem böyle birbirini seven iki insan olsa bence kolay kolay ayrılmaz özellikle son olarak ayrılan acun ve şeyma çifti bence şeymanın kesinlikle para sevdasından olmuştur diye biliyorum. cünkü şeyma ayrılcağında bence ayda 125 bin dolar kazanacağını bildiği için ayrıldı. benim en çok üzüldüğüm ayrılık demet akalın ve okan kurt ayrılığı olmuştur.

0

soruyu 2 kez okuyarak anlayabildin maalesef sanatçıların boşanma nedenleri sordunuz o varsayıyorum sanat camiasında maalesef bazı kavramlar eksiktir bu eksik kavramlardan bazıları sevgi saygı karşılıklı güvendir evet belki de ilişiği gerçekleşebilir ankara anlık ilişkilerde bunlar bu ilişkilerden bir sonuç olmuyor bu uzun süreli gördüğümüz bazı ilişkiler elbette mevcuttur ancak çok nadirdir evet belki 10 sene 20 sene birlikte olan ilişkileri görebiliyoruz ancak bunlar bir elin parmağını geçmeyecek sayıdadır bunun yanında sanat camiasından bir sürü kadına şiddet haberleri ve türlü türlü şeyler görüyoruz en yakın zamanda gördüğümüz ahmet kural sıla arasında geçen ilişkide ahmet kural'ın sıla'ya bir bayana yani her kaldırması çok kötü bir şey eski bir ahmet kural fanı olarak gerçekten bunu gördüğüm zaman çok üzüldüm kadınlar bizim başımızın tacıdır kadınlarımız bizim her şeyimizdir onları şiddet değil sesimizi bile yükseltmek özür ancak bu durumda bazı şeyler de olabilir mesela sıla'nın gerçekten bir şiddete maruz kalıp kalmadığını asla bilemeyeceğiz eğer gerçekten maruz kaldıysa şiddete gerçekten bu çok iğrenç bir durumdur dediğim gibi sanatçılar da ayrılmanın temel sebebi çok fazla birbirine karşı sevgi saygı güven yoksunluğudur aldatma olayları çok sıklıkla karşımıza çıkar

0

birlikte olmaya yeteri kadar değer vermedikleri için. birbirine saygı duymayı çok önemsememeleri, bir çoğunun nasılsa evlilik bana uzak deyip kaybetme korkularının olmamasından dolayı ayrılmalar oluyor.