0

ilgimi çekmiyor tabiki. ancak o reklamlar da öyle zamanlar da çıkıyor ki. geçen bir arkadaş ortamında bir anda çıktı. millet de ben özellikle açtım zannetti. oo sen nerelere takılıyorsun falan diyenler. hadi otur da derdini anlat şimdi. yok reklam kendisi açıldı diyorsun. tabi tabi kendisi açılır zaten sen açmazsın falan diyorlar yerin dibine giriyorsun resmen.

1

evet +18 reklamlar dikkatimi çekiyor ister istemez yani. aniden çıkıveriyor bir de insanın karşısına. yanımda birisi varsa nasıl kapatacağımı şaşırıyorum. hele bir de küçük çocuk varsa, bazen yeğenim falan oluyor yanımda, ben internette gezinirken oda bakıyor benimle birlikte, aniden çıkış yapıyorum netten tamamen kapatıyorum. küçücük çocuk kondom reklamını görüp bana kondom ne diye sorarsa nasıl açıklayacağım? açıklayacak olsam bile henüz böyle şeyleri bilmesi gereken bir yaşta değil zaten. çok dikkatli olunması gereken konular bunlar.

0

hayır özellikle dikkatimi çekmiyor. çıkan diğer reklamlar gibi o tarz şeyler de reklam. kapatabiliyorsam kapatırım. maalesef bazı reklamlar kapatılamıyor o da baya sinir bozucu

0

aşırı sinirleniyorum. çünkü olur olmadık her yerde karşıma çıkıyor yanımda biri varken çıktığında utanmama neden olabiliyor.