1

sitedeki reklamlar google adsense firmasına ait reklamlar. sorumani.com sitesi de reklamlardan kazanç elde edip bizlerle paylaşıyor sonuçta. siteniz kazancı artıkça bize de faydası olacaktır ama sırf siteye veya bize faydası olsun diye rastgele reklamlara tıklanmaz. reklamverenler sonuçta ilgisi olan kişiler sayfalarını ziyaret etsin diye reklam veriyorlar; bunun da bir maliyeti var.

0

reklamlar da bizim için bir kazanc yoktur.ama bu tabiki site için büyük bir gelir kaynağıdır.birçok şirket bu reklamlar sayesinde kazanc sağlar.misal burda 5000 kişi var yada daha fazla diyelim dimi ama burdaki reklam sayilarida baya çok burdaki kullanıcılar tabiki bu reklamlar dan dikkat çekenler oluyor yada ihtiyacı olan uygulamalar oluyor hem bunları indirecek olanlar yada reklamları tıklayarak bilgi edinen kisiler belli oluyor tabiki tıklama başına bu siteler gelirlerini artirabilir.bizde bole sitelere destek olmamız lazim ki burdaki soru mani sitesi hem uzun yıllar hizmet versin hemde bizler için yeni seyler çıkarıp kazanc olarakda artış sağlayarak bize faydalı işler yapabilir diye dusunuyorum ben.

0

reklamlara tıklamak bize kazanç saglamiyor ama siteye sağlıyor olabilir bir ihtimal tam bilgim yok vrya sponsor gibi birseyler de olabilir bu reklamlar o yüzden sürekli çıkıyor da olabilir yani diye düşünüyorum.

1

yok sanmam kanka... bu reklamlar sadece site icerisindeki etkilesimden, uye sayisindan dolayi cikiyor. kazanan sadece google olur tiklandikcs

1

yok reklamlardan biz kazanç elde etmiyoruz diye biliyorum ama site kazanç elde ediyor olabilir yoksa neden yayınlansın ki?