1

bağlıdır bence. sonuçta değer veren insan karşısındakini merak eder, sesini duymayı ister. ne bileyim onun sesini duymadan yapamaz mesela. bu yüzden arayıp aramaması kesinlikle önemlidir.

1

bir insansın değeri telefonla ölçüşemez elbetteki. bir insan sizin halinizi hayrını soruyor sizi arıyorsa bu güzel bir duygu tabiki size değer verdiğinin göstergesidir. ancak sadece telefonla konuşarak bunu yapamazsınız. veya sizi hiç aramayan bir insan ile de zaman zaman görüşüyor olabilirsiniz illa telefonla konuşmak demek veya konuşmuyor olmak demek size karşı gösterdiği değerin az ya da fazla olması anlamına gelmez. önemli olan paylaşımlarınız iletiliminizdir. bir araya gelebilmeniz zorluklar karşısında birbirinize olan destek ve tabiki mutluluklar karşısında size olan destek de oldukça önemlidir. bir insana sadece telefondan bunları belli edemez. veya sadece telefonla aramıyor diye de size değer vermediği anlamına gelmez. tabi bu durum o kişi ile olan bağınızla da ilişkilidir. size karşı ilgisiz tutum sergilerse değersiz olduğunuz kanısına varabşlirsiniz ancak sizi aramamasının kendince başka sebepleri de olabilir. eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa bunu karşınızdaki kişi ile konuşabilirsiniz.

1

bana göre ilgisi var çünki eğer aramzsa bir telefob edecek kadarbike değer vermiyor demektir

1

yani tabiki araması önemlidir ama ilgilenmesi değerli olduğumu hissettirecek seyler yapması önemlidir sonucta

1

benim düşüncem ile önemlidir. bunun nedeni söyle acıklayacagım. bi insan eger sizi arayıp sormuyorsa demek ki size yeterli degeri vermiyor demektir. fakat sürekli arayıp, hal ve hatırınızı soruyorsa o insan size deger ve kıymet veriyor demektir. bu durumda size degeri ne kadar anlar ve ona size verdiği degere göre bir deger verirsiniz.

0

bence evet bağlıdır aramazsa nası değeri olacak ?