0

eşim izin verse bile ben mini etek giymem.cünkü etegi sevmiyorum.hem uzununu hemde kisasini sevmiyorum.genellikle pantalon veya elbise giyerim.daha rahat oluyor

0

iskoçya'da yaşasaydım sanırım giyerdim :)

0

mini etek giymek şahsi tercihdir izin almak ne demek istersem giyerim

0

hayatta giymem. eşim izin verse de giymem. kıllı kıllı bacaklarla ortalıkta mı dolaşalım. milletin göz ahengini bozmaya gerek yok

0

benim eşim izin vermez ,versede ben kendime yakıştıramadım belli yaştan sonra daha usturuplu giyinmek gerekir.

1

kimsenin izin vermesine gerek yok. rahat edebileceğim bir ortamsa giyerim. kendimi rahatsız hisseder ve girdiğim ortamda dikkat çekeceğini düşünüyorsam giymem. zaten çok tercih ettiğim bir giysi değil. kendime de çok yakıştırmam.

1

ben bir kadın olarak eşim izin verse giymem ben bir çocuk annesiyim ben kendime öyle şeyler yakistirmam. evli bayanların mini şort ,mini etek giymesine karşıyım sonuçta çocuklarımız var biz bekar biri değiliz. evet ben türküm çok rahat büyüdüm bekarken mini etek ,şort giydim ama ozamanlar bekardım onun için evlenince bana göre çok yanlış mini etek benim eşim izin vermez versene giymem ,en güzeli pantolon yani.

0

nasıl giyineceğime kendim karar veririm. hiç kimsenin iznine gerek duymam. mini etek tarz olarak sevmediğim bir giysi ama onun dışında nasıl istiyorsam, ne istiyorsam ve tabi kendime yakıştırıyorsam öyle giyinirim.

0

minik etek giymek izne tabi ise, bunzihinlerde olan birşey. bence erkek izin vermez. kadında giymez diye düşünüyorum.