0

sadece erkekler değil kimse kimsenin giydiği kıyafete karışma hakkına sahip değildir. bırakın herkes nasıl mutluysa onu yapsın insanlar ne giymek istiyorsa giysin. insanlar bu şekilde yargılanmamalı ve özgürlüklere bu denli müdahale edilmemeli bence.

0

kesinlikle erkekler karısamaz aaaa kocasıysa karışabilir

0

kesinlikle hayır. kadın erkek farketmez kimse kimsenin giyimine zoraki karışamaz.insanların aklı var fikri var nerde ne giyeceğini biliyor herkes bu en yakınlarına dahil kimseye düşmez.

0

evet yada hayır farkedermi bunun kızın bayanın kendisi bilmesi gerekşr türkiyede etek giyildiğinde tüm erkekler sapık herifler bakıyor yani türkiyede sapık dol yoksa hayatta karışmam tabi brde yakınlık mesafesine bağlı sevgilisi abisi amcası dayısı babası karışabilir.

0

hayir karisma hakkina sahip degiller. onlar oldugu kadar kadinlarda ozgur bireylerdir. evli de olsalar kimse kimsenin kölesi vs. degildir cunku

0

erkekler, bir kızın etek boyuna karışma hakkına sahip değildir bence. özellikle de aralarında herhangi bir bağ yoksa. herkes giyinme de özgürdür. kim ne isterse giysin. ama bazı eşler buna karışıyor. bu durumda kısıtlamalar getiriyor. herkesin düşüncesi farklı tabi. bence karşılıklı olarak anlaşmaya gidilmelidir.

0

hayır böyle bir hakka sahip olduklarını düşünmüyorum kesinlikle herkesin kendine ait bir yaşam tarzı özel hayatı giyim tarzı vardır. kadınların etek boylarına karşmalarını doğru bulmuyorum. siz birini ne kadar değiştirmeye çalışırsanız çalışın, o kişi sadece siz istediğiniz için değişiyorsa inanın o kişiyi değiştirmek gibi bir şansınız olamayacaktır. yani elinde sonunda kendi olacaktır. siz o kişiyi nasıl sevdiysebiz öyle sevmişsindir zaten etek boyu ne kadar öenmli olabilir ki. birini değiştirmeye çalışmak demek onu olduğu gibi kabul etme anlayışınıza ter orantılıdır. kişi nasılsa kedni olacaktır birgün. sizin onu değiştirme çabanız geçici bir durumdur.

0

kıskanclıktır ve tartısılacak konudur. kızlar karısmasını isterse karısır

0

eğer evliyse evet ama hayır dışarda tanimayip etmediği kişi ise hayir

0

bence herkes özgür giyinme hakkına sahiptir.sonuçta herkes tek başına bir bireydir evli de olsanız sevgili de olsanız ya da yoldan geçen biri de olsanız asla kimsenin giyimine karışamazsınız. özgür bir ülkedeyiz herkes istediği tarzda giyinmekte özgürdür.