1

müslüm baba filmine gidemedim. o kadar çok gitmeyi istedim ki; ama çok kişi gibi müslüm gürses'in hayatı diye değil.
ben tam bir koyu timuçin esen hayranıyım. adamın dizileri, filmleri, kendisi aynı zamanda güzel müzik de yapar, şarkıları derken onun adının olduğu her şeyi takip ettiğimden,
müslüm baba filmi denildi. timuçin esen oynuyor denildi. eşime dedim ben gideceğim. git dedi, o gelmez türk filmlerine. ama ben bir yandan içimde bir çelişki. şimdi müslümcüler biraz arabesk insanlar ya.. açıkcası bir şekilde salonda karşılaşacağım insanlardan çekindim diyeyim. bir de oğlum istanbul'da bohemian rhapsody filmi için suarede beklerken anne dedi bana telefon açıp yan salonda müslüm filmi oynuyormuş. kadınlar salya sümük ağlıyorlar film bitti çıkıyorlar görüntü bu sende mi böyle ağlayacaksın diye benimle dalga geçmez mi?bilir o tür filmleri sevmediğimi, genelde biz yabancı filmleri seyrederiz ailece. oğlumda böyle deyince dedim zaten sen ota da .. da ağlayan insansın gitme sende aynı görüntüyü vereceksin. oğlum dedi ben sana film vizyondan kalkınca indiririm oradan seyredersin, eşim de dedi acun ılıcalı almış filmin hakkını tv 8 'de seyredersin yayınlandığında.. işte ben böyle iki arada derece filme gidemedim.
ama çok fragmanlarına baktım. timuçin esen'im bence müslüm babadan daha güzel söylemiş şarkılarını. zerrin tekindor'da hayran olduğum sanatçı..
artık bekleyeceğim yakında kalkar vizyondan diye..

0

müslüm filminin şu ana kadar daha sinemaya gidemediğim için izleyemedim diyebilirim. ancak bazı fragmanlar ve filmde bazı kesitleri youtube'dan izleyebildim. gerçekten çok güzel bir filme benziyor çok uğraşmışlar bu film için kesinlikle bir gün gideceğim izleyeceğim ve bu konu hakkında daha çok detaylı bilgi vereceğim.

0

ben çok sevdim gerçektende bu müslüm filmini zaten müslüm gürsesin zaten hayatı anlatılıyor ve gerçektende çok güzel ve etkileyici bir flim olmuş oyunculuklarıda hepsinin çok güzel çok iyi anlatmış yönetmeni.

0

çok güzeldi gerçek bir hayat tarzı ama çok acikliydi ben çok üzüldüm. hatta annesinin olduğu sahne çok kötüydü resmen için gitti.