0

gerçekten müslüm babanın hayat hikayesi o kadar güzel ve o kadar içten anlatil miski yani çok muazzam ve on puanlık bir film olmuş herkesin emeğine ve yüreğine sağlık.

0

vizyonda olduğu zamanlarda bir türlü fırsatını bulamadığım ama giden herkese nasıl olduğunu sorup çok duygusal, güzel ve özel olduğuna dair yorumlar aldığım film. şimdi de izleyebilmek için mecburen internete düşmesini bekliyoruz. yani hala merakla bekliyorum

0

ben çıktı gün hemen gitmiştim ve gerçekten acayip beğenmiştim.bütün ekibin emeğine sağlık gayet güzel bir film yapmışlar.

0

bakıldığı zaman bu filmi aşırı şekilde izlemediği mi görebiliyorum. herkesin gerçekten bu filmden memnun kaldığını duymuştum. tabii ki defalarca izleyen birçok arkadaşım olduğunu da biliyorum. ama ben aşırı şekilde böyle filmleri izlemeyi tercih eden biri değilim.

0

müslüm baba filmine tamı tamına sinemadayken üç kez gittim. bu kadar acı dolu şarkılar yazan adamın hayatını merak etmiştim. fakat beklediğimden fazlasını gördüğümü, hatta tüm bunları yaşayan bir insanın ne kadar sağlam ayakta kaldığını gördüm diyebilirim. beklenenden çok daha azına tepki vererek sakin ve huzurlu hayat geçirmeye çalışan bir adamın hüzünlü hikayesini izledik sinemada. bu kadar çok gittiğim film elbette benim açımdan çok büyük bir etki bıraktı üzerimde. dert dediğimiz her şeyin ne kadar da ufak olduğunu öğretti müslüm baba, üstelik göçmüş olduktan sonra bile bizlere hala ders vermeye, adına yakışır şekilde babalığını yaparak veda etti. ne diyelim mekanı cennet olsun. fakat bu kadar filmin arasında bana bir şey katsın istiyorum dediğin bir film arıyorsan, bu film tam olarak aradığın şey.

0

şunu size rahatlıkla söyleyebilirim hayatımdaki izlediğim en kaliteli film müslüm filmi bu filmi izlemeden önce incir reçeli 1 en güzel filmdi benim için ama artık müslüm filmi çünkü öyle bir yapmışlar ki filmi filmin içindesiniz resmen çok bağladı beni güzel bir film olmuş

0

çok güzel çok etkileyiciydi bana göre ben çok etkilendim eğer böyle bir film olmasaydı hiç birimiz acipta interneten müslüm babanın hayatını merak edip arastirmazdik iyiki boyle bir filmi oldu ki hayatını öğrendik adam ne zorluklardan geçmiş ne kadar kötü şeyler yaşamış kardeşlerini kaybetmesi özellikle gözlerinin önünde annesini babasının bicaklamasi o kanlı bardakla rakı içmesi çok korkunç şeyler bence ne kadar üzücü bir hayatı varmış adamın ne kadar zorluklardan geçerek sanatçı olmuş ben çok etkilendim hayatından içmekte çok haklıymış belki bizler olsaydık bu hayata tutunamazdik kulagi duymadığı halde herşeye rağmen kendini bırakmadı yine şarkısını söyledi cocugu olmadığı halde butun hayranlarini cocugu gibi sevdi ve herkes ona baba demekte cok hakliydi gercekten herkesin babasiydi o cok severdim ben muslum gursesı mekanı cennet olsun inşallah.

0

muslum filminden cok etkilendim gercekten cok huzunlu bir yasama sahip oldugunu gordum muslum babanin bunca acilar yasayipta ayakta kalmasini cok takdir ettim muslum gursesi canlandiran timucin esende cok guzel bir oyunculuk segilemis tebrik ederim herkesin izlemesini tavsiye ederim

0

izlemedigim icin bi fikrim yok ama guzel diyorlar.

0

10 üzerinden 9. bi hayat 2 saate sığmıyor sonuçta

0

çok etkileyici ve sürekleyici bir filmdi. müslüm gürses çok ağır şeyler yaşamış. filmde de bunu elinden geldiği kadar aktarmaya çalışmışlar. oyumcular ve dekorasyon çok güzeldi. tarihi dokuları hissettirdiler.

0

ayy çok güzeldi tarif edilemez ya valla muhteşemdi dolu dolu bir filmdi . ama çok üzüldüm çok acıklıydı hele müslüm'ün babası karısını öldürüyor ya nasıl etkilendim o sahneden çok kötü oldum hemen gözümden yaşlar döküldü ağladım çok duygulandım. ama babasına sinir oldum en son müslüm zengin olunca yanına geliyor ya müslüm'ün yerinde olsaydım almazdım o ayyaşı evime:(

1

daha izlemek nasip olmadı ama fragmandn gordugum kadarıyla muhteşem olmuş

1

müslüm baba filmine gitmedim henüz fakat timuçin esen beğendiğim bir oyuncu. bu yüzden izlemeyi çok istiyorum.