0

insan karakterini ancak kendi gelistirebilir güçlendirebilir . bu başkasının yapabileceği bir durum değil kendinde eksik olduğunu farkediyorsa oturup düşünmeli ve düzeltmelidir . insan nasil biri olmak isterse olur hersey kendi içinde bitiyor .

0

insan kendi karakterini zayıf görüyorsa güçlendirmek ister ben kendi karakterimi zayıf görmediğim için karakterimi güçlendirme gibi bir çabam bulunmuyor ancak karakter güçlendirilmek isteniyorsa bence bununla ilgili biraz araştırma yapılmalıdır herkesin tavsiyesi yapılmamlıdır ben öyle düşünüyorum.

0

insanın karakterini güçlendirmesi yine insanın elinde olan bir etkendir. yani şunu yapayım da karakterim guclensin gibi bir faktör yoktur. ki insanlar karakter arayışını karşısındakine göre şekillendirir olmuş. bu yüzden iyi bir insan olma yolunda fikir yapısını onarırsa insan karakteri tam olarak oturmuş demektir. ancak tam tersi durumlarda karakter ve kişilik bozukluğu gibi etkenler ortaya çıkıyor. bu noktada iyi karaktere sahip olmak için öncelikle iyi bir insan olmak gerekir. kötü insanların karakter yapısından söz etmek zaten mümkün değildir. birisine dokunan faydanız ve iyiliğiniz kadar karakteriniz sağlamdır.