0

evlilik askı olduruyor rezil de oluyorsun vezirde daha ne sayıyım k erkeği seviyorsun diye ona asık olmuşsun diye hep bir kıskançlık çekememezlik say sağ bitmiyor daha ne anlatıyım güçlendirmiyor bence evlilik askı tam tersi yerlere düşürüyor o ask o evliliği offf annnem of annnem hep derdi evleneceğin zaman sevmediğin biriyle evlen o seni sevsin sana kıymak göstersin diye ben inanmazdım ama askı olduğumuz adamı aldıkta ne oldu anlamadık ki kaleden boş verin siz siz olun asık olmayın asık olmadan evlenin ask evliliği güçlendirmiyor evliliğin içini ediyor ne ask kalıyor ne birdeyim sadece anılar hatıralar kalıyor geriye başka birdeyim kalmıyor maleceğiz bu soruya cevabım bi kadar teşekkürler

0

evlilik aşkı öldürüyor çünkü erkek her zaman bir hata yapıyor yani onun için aşk denilen birşey kalmıyor insanda

0

evlilik aşkı öldürmez. aslında aşkı öldüren insanların kendileridir. yani evlendikten sonra istediklerine ulaştıkları için sıradan davranışlar sergilerler su içmek yemek gibi. hem önemli olan en büyük sey saygı ve sadakattir.

0

evlilik aşkı öldürür bence . erkekler zaten şimdiden bu benim sevgilim der .başka kızlara bakarlar . işlerini garantiye alırlar. evlenilecek kız bir tarafta dursun . varsın biraz daha eğleneyim der . oysa kız kafasını kaldırıp etrafa baksın . hemen yakıştırmalar yapılır . kusura bakmayın vaziyet böyle . gerçekler oldukça acı .

0

bence sağlam temellerle kurulmuş bir evlilik ise kesinlikle evlilik aşkı çok daha güçlendirir.

0

sorumluluklar arttıkça dertler artıyor iki kişi birleşince aşk ölüyor diyemem ama unutuluyor diyebilirim bazı çiftler için güçleniyor olabilir tabi ki genele alırsak unutuluyor diyebilirim alışkanlıklarla pekişince yok oluyor sevgiye dönüşüyor sanırım.