0

kalp bir süre sonra sıkıntı yaratıyor kriz falan çıkarıyor. o yüzden mantık her zaman önde olmalıdır.

0

vicdanen rahat olacaksak kalbini dinlemeli

0

buna karar verecek olan yine bizleriz. her insan bu konuda farklı görüşlere sahip olabilir. yeri geldiğin de mantığımızı dinleyerek aklımızı kullanmalıyız yeri geldiği zaman da kalbimizle hareket etmeliyiz . bu olaylara içinde bulunduğumuz durumlara göre değişkenlik gösterebilir. duygular ile savaşmak zordur duygusal olduğumuz anların çoğunda mantığımızla hareket edemeyiz zaten daha duygusal düşünür ve ona göre bir yol izleriz. ya da tamamen düz bir mantıktan yola çıktığımız zaman da ne kadar duygudan yoksun olduğumuzu görüyoruz zaten. bence ikisinin ortasını bulmak gerekir . gerektiğin de kalbimizin sesini dinleyerek gerektiğinde aklığımızın mantığımızın sesini dinleyerek. hangisi daha ağır basıyorsa o an belki de onu yapmalıyız . ne hissediyorsak ona göre davranmalıyız .

0

mantığıyla hareket etmeli çünkü kalp seni umulmadık yere götürüp acı çektirtebiliyor oyüzden mantık

0

eger ıs hayatındaysa aklını kullanmalı mantıksa l hareket etmelı fakat arkadas cevresınde ıse kalbını duygularını dınlemelıdır cunku kalbı onu dgruya goturur kımı zaman ıs hayatında da boyledır duygusal yaklasarak cozum bulabılecegınız konular olur ama ıstısnadır.

0

önce kalbini dinlemelidir ama hemen hareket etmemelidir çünkü... mantığa sorcağı çok şey vardır

0

kalp mi mantık mı konusunda insanlar her zaman fikir ayrılığına düşmüştür. ancak bu kararın sonucu yerine göre değişmektedir. konu aşk ise her zaman kalp yolu ile hareket edilmelidir ki en sağlıklı kararlar kalp ile verilir aşk konusunda. ancak konu arkadaşlık vefa gibi manevi konularda ise akıl mantığı yoluyla hareket edilmelidir ki karşımızdakinin bize karşı tutumunu anlayabilelim bu konularda duygusal değil de biraz daha sert yaklaşım uygulamaliyiz. ancak ikisi birbirine karışırsa sonuç kötü olabilir. yani aşkı mantıkla arkadaşlığı ise kalp ile değerlendirirsek ortaya büyük bir duygu karmaşası çıkar ki insanın içinden çıkması muhtemel değildir. o yüzden konuya göre bu sorunun cevabı verilmelidir.