0

insan seviyorsa zaten bunu karşısındaki insana bir şekil de belli eder. yani karşınızda ki insanla ilgilenerek ona özel olduğunu hissettirerek ona değer verdiğinizi belli ederek sevginizi göstermeniz mümkün. ona karşı güzel duygularla yaklaşıp güzel sözcükler ile sevginizi ifade edebilirsiniz. ona sarılmayı yanında olduğunuzu hissetmesini bilmesini sağlayabilirsiniz. sevdiğiniz kişinin kıymetini bilirseniz inanın sevildiğini anlayacaktır zaten. siz bunu ona hissettirirseniz ancka karşınızdaki kişi sizin tarafınızdan sevildiğini bilecektir.

0

hisleri ile öncelikle merak eder sıkmadan yavaşca onu tanımaya çalışır yardımcı olur kalbi eğer onunla konuşmaya başladığında hızla atıyor ise sevdiğine emın olduğu anda söylemelidir. yakın olmalıdır her anında ihtiyacında onun yanında bitmelidir.

0

insan sevdigini sevdigi kişiye olan tavrıtyla konusma tarzıyla ses tonuyla bakıslarıyla ve daha nıcesıyle belli edebilir. ama en guzelı bakıslar gulus ve ses tonudur. hıtap seklıdır. bunlar karsıdakını etkılemek ıcın en ozel ozellıklerden bırkacıdır.ses tonu ınsanın kıslıgını belirler ınsanlar sızı ses tonuna gore sevebilir. o yuzden ses tonunuzu ıyı ayarlamanız gerekmektedır.

0

insan sevdiği kişiyi her şeyden ve herkesten sakınarak belli etmeli. onu her zaman için koruyabilmeli. gerçekten değer verdiğini hissettirebilmeli. onun mutlu olması için elinden gelen her şeyi yapabilmeli. ve tabi en önemlisi insanın içindeki sevgiyi gözlerine vurabilmesidir. zaten bunu başarabilen bir insan karşı tarafa olan sevgisini gayet iyi bir şekilde gösterebilir.

2

insan sevdiğini onu çok severek belli eder. sevdiğine güven vererek belli eder. onun gözlerini güldürerek, mutlu ederek belli eder. onu her şeyden koruyarak belli eder. ona değer vererek güzel sözler söyleyerek sevdiğini belli eder.

0

insan sevdiğini koruyarak ve onu kıskanarak sevdiğini göstere bilir. en etkili yollar bunlardır. mesela birisi beni koruyorsa ve kıskanıyorsa ben çok rahat anlarım ki o beni seviyor.

0

bence insan sevdiğini onla göz teması kurarak belli etmelidir.yani ona attığı bakışlar felan sevdirdiğini belli etmelidir.

1

sevgiyi belirmedini en önemli yolu bence ilgi gosterme ve kendini ifade etmwkdir. kimse kuru bir seviyorum lafina kanmaz. seven insan sevgisini belli etmeli ilgi gostermeli. sevdigi icin fedakarliklar yapmali.sevmek emek gerekir. her insan farklidir. sevme sekli sevgiyi gosterme seklide farkli olabilir. kimi sevgisini bir agac govdesine kaziyarak gostermeye calisir kimi sarki yapar kimi siir yazar kimi sair olur kimi icer sokaklar duser ayyas olur. bu konu hakkinda sayisiz sarki yapilip siirler yazilmis kitaplar basilip romanlar kaleme alinmis. benim gordugjm en iyi sozlerden biri seven sevdigine sevdogini soylesin. sevdiginizi velli edin susmak baskalarina firsat vermekdir. sevmek zor sevmesen olmaz. ask icin olmeli ask o zaman ask. sevgi kusun kanadidir.

1

insan sevdiğini ilgi göstererek belli etmeli ama ben kendi fikrimi söylemek istiyorum. bence insan sevgi kalbinde yaşar ,zaten sevmek yürek ister. hani bazı erkekler vardır seni seviyorum her ağzından çıkan iki kelime sadece ama gerçekten sever mi? onu bilemeyiz çünkü bazı insanlar kadın ve erkekler de aynı şekilde rollerini çok güzel oynuyorlar seni seviyorum diyerek sadece onu sevdiğini hissettireceksin önemli olan karşındaki insan bu beni seviyor diye bilsin ama yalakalık yapmadım, kendin olduğun sürece karşındaki insana sevgini belli ettiğin sürece zaten o anlayacak onu sevdiğini zaten yapmacık davranırsan yani bir insan sevgisine inanmak bence bana göre çok zor insan doğal olacak, yapmacık olmayacak ben kendi adıma konuştum benim düşüncemde bu.