0

geleceğin mesleklerinden biri bence danişmanlık olur herkese akil vermek olur :) yada eğer güzel bir site çikarsa onlan uraşa bilirsin bence böyle bir meslekte çika bilir internet üzeri oturduğun yerde para kazanma mesleği neden olmasın gümümüz teknoloji çağı.

0

gelecekte meslekler nasıl şekillenir şimdiden belli gibi gözüküyor. bazı meslekler kaybolmaya yüz tutarken bazıları her daim kalmaya ve yükselmeye devam ediyor. geleceğin mesleklerini ararken elbette teknolojiye göre hareket etmek gerekiyor. yani teknoloji ile doğrudan ilişkili meslekler gelecekte de var olup yükselecektir. buna örnek olarak mobil programlama gösterilebilir. her geçen gün hızlanan ve yenilenen akıllı telefonlar insan ihtiyaçlarını kolaylaştırmaktadır. gelecekte programcılık mesleği revaçta olacak gibi gözüküyor. tıpkı şimdi olduğu gibi. teknoloji dışında gelecekte de var olacak mesleklerin başında kuaförlük gelmektedir. insanlar sürekli uzayan saçlarını sakallarını kestirmeye devam ediyor bakımlarını yaptıracaklardir. yani meslek seçiminde süreklilik açısından kuaförlük başlarda gelmelidir. tabi el yatkınlığı daha önemli bir faktör.
gelecekte olacak mesleklerden birisi de oyunculuk. her geçen gün sinemeya eğilim artmaktadır ve bu da kuşkusuz bu mesleği ön planda tutmaktadır.