0

içinde bulunduğum bir meslek. kuskusuz yazılım diyebilirim. bunun için çok ilerleyen zamana ihtiyaç yok. nasıl 5 sene için de teknoloji dalında ileriye gittiysek bir 5 sene sonra da bu seviyenin daha ilerisinde olacağımızı düşünüyorum.

0

geleceğin mesleği bence bilgisayar yazılım mühendisliği olacak çünkü makine ve robotu üretsek bile yazılımı elimizde olmadan hiçbir şey ifade etmez.şuanda savunma sanayinde ürettiğimiz yerli araçlar ve silahlar yazılımı bize ait olmadığı sürece bizim diyemeyiz.artık cep telefonları,tabletler,bilgisayarlar,otomobiller, elektronik olan herşey yazılım olmadan bir şeye yaramaz onun için yazılım çok önemli bir konudur.

0

geleceğin meslegi olarak tasarımcılık ön planda olur diye tahmin ediyorum. bu sadece giyim olarak diğil bir çok seyin tasarımcı ya ihtiyacı var. mesela ev eşyaları,temel ihtiyaclar,evler,arabalar,binalar vb bir çok şeyin tasarımcıya ihtiyacı vardır.

0

robot yapımı olacaktır büyük ihtimalle. insan gücü yerini robotlara bırakacak gibi.

0

tartışmasız şekilde mikrobiyoloji'dir. üretimin gittikçe zorlaşacağı bir dünyaya adım atmak üzereyiz arkadaşlar. bunu biz göremesek bile inanın en geç torunlarımız bu sıkıntı ile yüz yüze kalacaklar. bu yüzden mikrobiyoloji uzmanlığı dünyanın ayakta kalmasını sağlayacak bir bilim dalı olacaktır.

0

geleceğin değil geçmişin de mesleği bence doktorlar. insanlar varoldukça onlara hem daim ihtiyaç duyulacaktır.