0

insanın kafasının başka şeylerden dolayı meşgul olması bir hastalığın yan etkisi olarak meydana çıkan unutkanlıklar olabilir. ama daha çok insan bir şeyi kafasına taktığı zaman birşeye yoğunlaşamaz ve diğer söylenenleri yaptıklarını veya yapması gerekenleri unutabilmektedir.

1

unutmaki bu devirde herkes için konuşulabilecek bir dert.. gencinden yaşlısına kadar herkes unutuyor. ileri derecede demans ve alzhemeir olmadıkça kişilerin unutmaları, günlük hayatın getirisi ve stresinin yüklediği sorumlulukların neticesidir. b12 vitamini eksikliğinin olup olmadığının aile hekimliklerinde basit bir kan testi ile bakılmasında fayda vardır yine de..

0

unutmak zordur. ama insan unutmak isterse ve önemli bir sebep varsa hemen silip atabilir. bence unutmak için nefret etmek gerekir
-karsındaki insanım sana saygısız davranması
-hakaret etmesi
-seni hiç sevmemiş oldugunu hissetmen
-aldatılmak
ve daha birsürü şey

0

başınıza aldığınız ağır bir darbe yok ise unutkanlık tüketilen besinlerle doğru orantılıdır. vücutta demir eksikliği ve aynı zamanda c vitamini eksikliği her zaman zihin yapısını kargaşaya sokar olaylar birbirine girer ve unutkanlık problemi ortaya çıkar. faydalı olabilecek en önemli hareket evden sabah kahvaltısı yapmadan çıkmamaktır. bunun yanında balık tüketimini artırmalı ve demir ihtiyacını gidererek zihinimizi açmalıyız. aynı zamanda portakal ve yeşil biber gibi c vitamini açısından zengin besinler tüketmek de yararlı olacaktır.