0

dışarıya çıkarken çantamızı aldığımızda öncelikle cüzdan ve kimlik şart. sonrasında evin anahtarı evimize geri dönebilmek için. ıslak ve kuru mendiller her zaman olmalı. sonra suyunuz olmalı. bu devirde ekstra katlanabilir bir alışveriş çantası da şart elbette. gideceğiniz yerin uzunluğu ve imkanlarına göre atıştırmalık bir şeyler bulunabilir. sürekli kullandığınız bir hap varsa mutlaka yanınıza almalısınız. ağrı kesici de acil durumlar için bulunmalı. onun dışında kişisel ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir, alınabilir zaten doldu bile çanta.

0

kadın çantası demek istemissiniz sanırım ama biz erkeklerde bu soruyu cüzdanda neler bulundurmalı diye anlarsak eğer kimliğimiz kesinlikle olmalıdır diye düşünüyorum.

0

kimliğimiz cuzdanimiz makyaj cantamiz olmazsa olmaz parfummuz

1

ben buna kendi açımdan cevap vereceğim. öncelikle kesinlikle kimlik kartımız olmalı. para cüzdanımız ya da kartlarımız. diş fırçamız, deodorantımız, ıslak ve kuru mendil, iki tane poşet mutlaka katlı çantamda bulunur. bir şekilde lazım olursa düşüncesi ile. bir de ufak şişe suyum hep olur. ağrı kesici ve talcid ile beraber.

0

hangi bakımdan olması gerekenler sağlık mı afet için mi ne bileyim
kadın çantasında mı bunu daha ayrıntılı sormanızı rica ederiz