0

okuyupta çok sevdiğim ve etkisinde kaldığım kitaplar var tabiki. sofia'nın dünyası, kurtlar imparatorluğu, sisle gelen yolcu, nietzsche ağladığında, şıiu çılgın türkler, diriliş 1915, kürk mantolu madonna, içimizdeki şeytan, alamut kalesi, beyaz gemi, oblomov, aşk, insana ne ile yaşar, ana, semerkant, kelebek, inana olmak, hakkari de bir mevsim

0

olmaz mı gözyaşlarımı sildiğim gün ve beyaz diş

0

beynini yıka,barış muslu'nun kitabıdır.küçük prens adlı kitap da kızımın beğendiğidir.

0

kişisel gelişim kitapları ne zaman okusam yaptıkları yaşama tarzını bende yapmak isterim ama olmuyor

0

zülfü livaneli'nin serenad ve kardesimin hikayesi isimli kitaplarından çok etkilenmiştim. kitap bittiğinde değişik bir kalp ağrısı hissetmiştim.

0

mihail nuayme 'nin kitabı mirdad isimli kitabı var.o kitabı okurken biraz etkilenmiştim. okumayan yada duymayan varsa tavsiye ederim.

0

okuyup etkisinde kaldı bir kitap var canan tan'ın pirayesi çok güzel bir kitaptı

0

okuyupta çok etkisinde kaldığın bir kitap var tabiki kardeşim var. george orwell adlı yazarın 1984 adl8 kitabı var, muhteşem bir kitap kesinlikle tavsiye ederim. çok etkisi altona alam bir kitap. mesela olasılıksız diye bir kitap vardı çok çok öncelerde okumuştum ben ve aşırı derece güzel olduğunu hatırlıyorum. 14 yaşlarında falan okumuştum. olasılıksız kitabının ilk 50-60 sayfası çok sıkıcı ama sonrası varya muhteşem ötesi. ben o kitabı bir daha okuyacağım evet çünkü önceki okuyuşumda daha toydum.

0

okuyupta etkisinde kaldığım kitap; ruhi mücerret beni en etkileyen kitap.

0

dostoyevski'nin suç ve ceza romanı okuyup da etkisinde kalmamak mümkün mü.. ondan sonra da budala kitabı geliyor dostoyevski'nin benim için. ikisi de harika psikolojik tahlillerle yazılmış romanlardır. okurken kendinizi bulduğunuz karakterler olur. budala romanında aglaya tam benim karakterim yansıtıyordu ve en çok onu sevmiştim. gerçek hayatla sembolik olarak kitabındaki karakterleri özdeşleştiren dostoyevski bu şekilde hemen hemen her kitleye ulaşamazsa da onu anlayan kitlenin bulunması ve onu anlayan bireylerin yetişmesi çok güzel bir şeydir.