0

hayır bilmediğim bir şeyi biliyorum demem bir konuşma, ortamı varsa özellikle sorarım neymiş diye öğrenmek daha iyidir çünkü. belki bir şey etkilemiş bir araya yapmışımdır o yüzden hiç yapmadım demeyeyim.

0

genelde bu durumla karşı karşıya kaldığımda biliyorsam kafamı sallayarak bildiğimi gösteren işaret yaparım.bilmediğim konuda da bilmediğimi açıkça dile getirerek karşı tarafın daha detaylı bi şekilde olayı ya da durumu anlatmasını sağlıyorum.bunun dışında bilmediğim bir duruma biliyormuşum gibi yaptığım hiç olmadı böyle birşey hatırlamıyorum.

1

sanmıyorum. çünkü ben bilmediğimde direkt "yaa öyle miydi" diye tepki veren biri olduğum için, zaten rol yapmam da imkansız oluyor. çok şaşırıyorum çünkü. hangi konuda da olduğu fark etmiyor. hemen araştırıyorum hatta söylenenin doğruluk payını.

0

yani genellikle bir şey bilmediğim zaman biliyorum demiyorum ama bazen eski komşularla ya da eski bir tanıdıkla karşılaştığın zaman hal hatırını soruyor beni tanıdın mı diye soruyor karakter olarak tanıyorum ama ismi aklıma gelmiyor ben de tam olarak söyle diyorum vallahi karakteri olarak seni tanıyorum ama ismin aklıma gelmiyor yani bilmediğim şeyleri biliyorum demiyorum.

1

bir keresinde gürültülü bir ortamda arkadaşım bir şeyler söyledi bende kafa salladım. sonra diğer yanımdaki arkadaşım ne diyor dedi ben cevap veremedim. arkadaşımda anlamadan mı kafa salladın ya dedi o zamandan beri bilmediğim bir şeye biliyorum da demem anlamadığım şeye anladım da demem. samimiyetsizliğe gerek yok.

0

çok oldu ya . bunu çok yapmışımdır . bazen söyleneni duymuyorum karşımdaki kısık sesle konuşuyor veya ben duyamıyorum bazen soruyorum ne dedin diye yine anlamadığım zaman anlamış gibi yapıyorum . he diyip geçiyorum aslında çok doğru birşey değil bu belki de sormalıyız . tekrar tekrar ama ne bileyim çok sık sorunca da çekiniyorum galiba biraz . kulak problemin veya algılamamda bir sorun mu var ki diye düşünmesini istemiyorum karşı tarafın .

1

ben yapamam hiç kişisel soru çok gelmesin ölurmü lutfen

0

bu soruya tüm samimiyetinle cevap veriyorum 1 gün ve daha memleketime yeni gelmiştim amcanın dizisi beni tanıyordu ama ben onu tanımıyordum bana dedi ki annene ve babana çok selam söyle dedi ben de tamam başım üstüne aleykümselam dedim beni tanıdın değil mi dayım dedi tanıdım tanıdım tanımaz mıyım senin dedim ama tanımıyordum tabii ki sonra ben kimim diye sordu vallahi dayı şu an aklıma gelmiyor dedim sonra bana kendisinin adını söyledi sonra dayıdan özür dileyerek dayı unutmuşum kusura bakma diyebildim sonra gittim anneme ve babama dayını selamını söyledim