1

hayır bilmediğiniz soruya niye bilmiyorum diye cevap verirsiniz ki onu hiç anlamıyorum. hep böyle soru/cevap platformlarında yapıyorlar bunu sırf cevap olsun diye. zaten birçok soru var ilginizin çektiği konulara girin onlara cevap verin. yani illaki o soru olsun diyorsanız o zaman sorun değil google diye bir şey var yazarsınız bu neymiş edindiğiniz bilgilerle gelip burada yorumlama yaparsınız. bilmiyorum, fikrim yok bu tarz cevaplar kendi sorumda özellikle görmeyi sevmiyorum.

0

evet çok doğru söylüyorsun bilmediğimiz konuların sorularına cevap vermemiz gerekir ve ister istemez bilmiyorum ya da görmedim diye cevap vermek insanı biraz rahatsız ediyor.

1

herkes ilgi alanına göre cevaplarsa bu şekilde sorunlar oluşmaz. sonuçta cevap bulmak için tıklandığında böyle bir şeyle karşılaşmayı kimse istemez. herkes her soruya cevap vermek zorunda değil. bu siteye google üzerinden ulaşanlar ve sorunun cevabına ulaşmak isteyenler için tam bir fiyasko. daha dikkatli ve düzgün cevaplar verilmeli, ya da verilmemeli. özellikle bilgi sorusuysa.

2

haklısın bu konuda kardeşim. araştırma yapılırsa cevap verilmeyecek soru yok bana göre. şuan site de sanırsam benden başka kimse yok.genelde araştırma yaparak , bütün sorulara cevap yazıyorum. hem kazanç elde ediyorum, hem de yeni şeyler öğreniyorum. seni de tebrik ederim kardeşim soruların çok kaliteli.