0

hayır kesinlikle marka takıntım yoktur. ama kalite ve sağlamlık takıntım vardır. o yüzden bir eşya veya bir nesne alırken kesinlikle onun sağlam ve kaliteli olmasına özen gösteririm. en basit örneği ile ucuza bir çorap aldığımızda onu birkaç ay önce giyiyoruz hemen yırtılıyor .ama kaliteli ve sağlam bir çorap aldığımızda onu bir 2 yıl belki daha fazla diye giyebiliyoruz. mesela ucuz bir kıyafet aldığımızda 1,2 yıkamadan sonra kıyafetin kumaşı hemen kendini bırakabiliyor ve çok kötü gözüküyor uzerimizde. ama kaliteli bir kıyafetin kumaşı kendisini kolay kolay bırakmıyor ve her zaman giyince aynı güzellikte gözüküyor.

0

marka olmazsa giymeyenlerden misin hayır giyenlerden im.ben çocukluğumdan beri hiç marka giymedim, diye kaygı yaşamadım. her türlü kaliteli tişörtü,pantolonu,kemeri,parkeyi ayakkabıyı marka olsun diye hiç bir zaman istemedim .benim için kaliteli olsun cebime uygun olsun her markayı giyerim.

0

yooo giyerim gayette. hatta marka takıntısı olanları anlamam bile. tamam bir ihtimal ayakkabı da olabilir daha dayanıklı oluyor ama giyim olarak marka çok önemli değil bence zaten giydiğin süre belli verilen onca paraya yazık.

0

marka takıntım yoktur aslında sizler ürüne değil markaya para veriyorsunuz unutmayın