0

giyim gibi alışverişlerimde sadece marka diye fazla para vermem. elektronik ve ya yiyecek alışverişlerimde guvendigim ve bildiğin markalar için para sinirimi asabilirim.

0

evet bazen marka diye verdigimiz oluyor çünkü neden kaliteli oluyor ben bunu gördüm geçen ay sıradan biryerde kızıma ayakkabı aldım buda iyi diye inanin iki ay sürmedi ayakkabı açıldı diktirdik ayakkabiciya aynı ayakkabı kaliteli mağazada seksen doksan tl yi bende altmisa almıştım hiç değilse garantili oluyor bazen önemli şeylerde kaliteli magzayi tercih ediyorum kullanımı uzun sürüyor marka nin farkı var yani kalite

1

ben marka diye asla para vermem. ucuz uygun gördüğüm şeyi alırım. onun markasına bakmam bile gider alırım uygun fiyat ise.

1

hayır tabiki de. pahalı olan şeyleri almak pek tercihlerim arasında olmuyor. uygun fiyatlı olan kıyafetleri almayı tercih ediyorum.

0

eskiden verirdim. ama artık vermem. hiç gerek görmüyorum. ama kızıma alırım büyüdüğü zaman.

0

bazen veririm bazen vermem. her iki üründe birebir aynı üretilmişse aynı kumaştan yapılmış ise, aynı kalitedeyse uygun olanını alırım. ama ucuz olan daha basit üretilmiş, çabuk yıpranacak bir şekilde üretilmişse marka olanı seçerim.

0

hayir canım yerine göre para veririm.isime uygunsa olur