0

galatasaray spor kulübu 1905 yılında kurulan ülkemizin köklü takımlarından biridir ülkemize uefa sampiyonluğu kazandırmış ilk ve tek tür takımıdır bunun yanı sıra şampiyonluk sayısi en fazla olan takımdır 21 şampiyonluğu bulunmaktadır.

0

galatasaray 1905 te kuruldu turkiyede 21 tane super lig şampiyonliğu elde eti uefa kupasini kazanan tek turk takimidir ayni zamanda uefa super kupasinida kazanmistir gelmis gecmis en cok sevilen futbolcusu hagi'dir 4. yildizi takan ilk turk takimidir bu sen sampiyonlar ligine giti ilk macini 3 0 lokomotiv moskovaya karşi aldi ikinci macta portoya 1 0 yenildi. uefa kupasin arsenali penalti atislari sonrasinda yendi

0

var olduğundan beri türk olmayan takımları en çok yenen türk takımıdır ayrıca şampiyonlar ligi logosundaki 8 yıldızdan birini temsil eden takımdır.

0

galatasaray lisesi bnm icin daha onemlidir, kucukken bende annemin patronunun galatasarayin parasi vardr

0

galatasaray futbol takımı türkiye’nin en çok şampiyon olmuş takımıdır. ayrıca türkiye ligi takımlarından sadece avrupa uefa kupasını kazanan takım galatasaray olmuştur.

0

ilk zamanlar küçükken spor tutkunuydum galatasarayliydim ama artik hic takim tutmuyorum adamlar parayi aliyor biz sadece izliyoruz zaman kaybı