0

yani bir insan için uyku ilacı kullanıyorsa ilk önce kalbinde sorun var mı yok mu diye baktırması lazım.. çünkü kalbe zararı var uyku ilaçlarının bazı uyku ilaçları mide bulantısı, baş dönmesi yapabiliyor. yani tabii uykudan kalktıktan sonra işte ben de mesela çok uyku şurup içerdim cünkü geceleri gerçekten hiç uyuyamıyorum ama içmeme rağmen gene gece yatamadım her zaman gündüz yatardım ama devamlı uyku şurubu veya ilacı almak çok zararlı zaten tüm ilaçların böbreğe zararları var. o ilacı kullanmadan önce mutlaka zaten doktora danışmaları lazım, doktor kararıyla alması lazım kendini tehlikeye sokmamak için çünkü uyku hapları ağır oluyor.. aynı depresyon hapı gibi bir şey çünkü kendimi çok kullanmıştım.

0

insanı aptal gibi yapıyorlar resmen.
ne dediğini biliyorsun ne de konuşulanı anlıyorsun. bedende titremeler oluyor. baş dönmesi, gözlerde bulanık görme gibi yan etkileri de var.
ayrıca bir süre bu ilaçları kullandıktan sonra bağımlı hale geliyorsunuz ve ilaç kullanmadan uyuyamamaya başlıyorsunuz.
ama elbette kafamızda çok taktiginiz sizi uyutmayan düşünceleriniz varsa başka yapacak bir şey yok mecburen kullanacaksınız.

0

yan etkileri çok beyinin yavaş hareket ettigini duydum sürekli hanisilosyon gördürdügünü biliyorum çok aşırı kullanılırsa ölümede sebeb olabilir

0

huzursuzluk,uykusuzluk,agresif tavirlar diye hatrliorm