0

cezaevindeki yaşam şartları cidden çok korkunç bir yaşam şartlarıdır. ancak kesinlikle cezaevinde bulunan çoğu kişinin cezası hak ettikleri için onlara acımıyorum. çünkü ülkemizde son zamanlarda suç işleme yüzdesi bayağı bir yükseldi.umarım cezasını hakeden herkes cezasını çeker.

0

cezaevinde oldukça yaşam şartları çok zor
ben cezaevinde yatmadım ama yatan kişi oldu .içerisi gerçekten de rutubet kokuyor, içerde iyi insanda var ,belalı insanda var. dört duvar arasında saten böyle bir yerde mutlu olamazsın. bence kader mahkumları içeride olmayı hak etmiyor ama diğer mahkumlar hak ediyor. çünkü kaç senedir af çıkmadı bence kader mahkumlarına son bir şans vermeleri lazım diye düşünüyorum. sonuçta onlar da eminim ki pişman olmuştur. çünkü senelerden beri veya yazsa falan çıkmadı rabbim bile affederken devlete ne oluyor onu da anlamış değilim. aslında affedip kader mahkumlarına bırakması lazım öyle ağır suçlar işlemiş insanlar zaten bırakılmasını istemem. mesela örnek verecek olursak fetocu, tecavüzcüler ,kadın katilleri ,çocuk cinayeti işleyenler mesela bunların çıkmasını istemem.. bunlar hatta hadim edilsin isterim ama dediğim gibi yaşam şartı cezaevi'nin çok zor kendini bir dört duvar arasına kapatıp nasıl bir yer olduğunu anlayabilirsin.

1

cezaevleri suçluların bedelini ödemek zorunda oldukları süreleri tamamladıkları kapalı mekanlardır. mutlaka zordur.. kimse düşsün istemem.. filmlerden gördüklerimize bakarsak oldukça ürkütücü olduğunu düşünüyorum. bazı koğuşlarda olan koğuş ağasının istekleri, tuvalet ve banyo şartları buralarda filmlerdeki gibi insanların zarar görmesi.. beni ciddi korkutuyor. ben girsem kesin kafayı yerim.. uyuyamam bile korkudan.. :(((

0

ceza evinde yaşam şartları çok zordur arada bir havalandırmaya çıkarlar zaten genel olarak hapishanededirler allah kimseyi oraya düşürmesin inşallah.