0

sahte şarj aletleri kullanmak bataryayı şişiriyor. telefon tamircileri de söylüyor bunu. hani 50 tl yerine 20 tl vereyim şarj aletine diyoruz ya.. dememeliyiz aslında.

0

bu olay benim başıma bir sefer gelmiştir birkere 200 liraya dokunmatik telefon aldım 3 ay falan kullandım sıkıntılar çıkmaya başladı donuyordu falan filan bir gün fabirkadayken cebimde çok ısınmıştı çıkardım cebimde telefonun ekranı renk degiştirmeye başladı bir abiye gösterdim hemen oda hemen at dedi acele acele bende attım telefon patladı alev aldı hafıza kartı yandı sim kartı yandı ondan sonra bir daha çin malı almadım

0

batarya orjinal olmadığı için olabilir. sürekli cihazı şarja takıp çıkartıyosak batarya zarar görmüş olabilir. bataryanın aşırı derece sıcaklıkta kalmış olması olabilir.

0

bataryanın hatalı üretilmiş olmasıdır. yada aşırı sıcağa maruz bırakılmasıdır

0

cep telefonunda batarya patlamasının nedeni genellikle telefonlar şarjda uzun süre kaldığı zaman çok nadir bazı telefonlarda bu patlama durumu ortaya çıkıyor. haberlerde de denk geldiğimiz gibi telefonu şarjda unutuyorlar bazen ve telefonun bataryası bomba gibi patlıyor. ben de çoğu zaman öyle unutuyorum ama allah kimseye göstermez inşallah.

0

çakma batarya kullanmak
çakma şarj aleti kullanmak
bunlardan başka telefon kaynaklı bir şey olacağını düşünmüyorum eğer telefon da yan sanayi değil ise.