0

yani kişiden kişiye göre değişir bana göre ikisini de yapmak güzel film izlemek de güzel müzik dinlemekte güzel.

0

sorduğunuz soruyu biraz daha açsaydınız daha güzel ve net bir cevap verebilirdim :) ama ben ortaya karışık cevap vereceğim eğer kız arkadaşınız ile ilk buluşmanız ise bence güzel bir film tercih etmelisiniz ki zamanınız güzel geçsin yk sürekli görüşüyor iseniz zaten film falan sizin için çocuk oyuncağı gelecektir, eğer arkadaşlarınız ile ortak bir paydada buluşmak istiyorsanızda ortak bir kararla film izlemek isteyeceğinizi düşünüyorum ama eğer sofrayı kurup oturduysanız film falan hikaye açın oradan sibel can müslüm gürses oturun çayınızı yumumlarken şarkınızı dinleyin ve hiç konuşmayın çünkü o şarkılar sizin ne söylemek istediğinizi bilir ve sizin adınıza zaten konuşurlar kendinizi hiç yormanız gerekmez.

0

film izlemeyi de çok severim ama müziksiz yaşayabileceğimi sanmıyorum. iyi bir müzik size kafanızda film bile izlettirebilir diye düşünüyorum.

0

ne inansın ruh halin e göre değişir bazı durumlarda film izlemek bazı durumlarda müzik dinlemk ama bana göre film izlemek daha güzeldir özelikle bilim kurgu filmleri ve aksiyon filmleri