0

ikisinin yeri ayrıdır ve hatta bence ikisi bir arada yapılmamalıdır. çünkü müzik, sadece arkada çalması gereken bir şey değildir, hissedilmesi gereken bir güzelliktir. yani sadece kitap okumak için değil, müzik dinlemek için de konsantre olmak gereklidir.

0

ikiside farkli metodlardadir.
kitap okumak kişinin hem konuşmasini hemde daha tane tane konusmasini hemde bilmediklerini ögrenmesi ögreticidir.
müzik ise dinlendirici özellige sahiptir ruhu dinlendirir bence.

0

bana göre kıyas yapılabilecek eylemler değiller ikisi de.çünkü ikisinin de kendine göre ruha iyi gelen noktaları var.şöyle ki bana göre kitap ruhu besleyip beyni geliştirirken müzik insanı dinlendirir ve kendisiyle başbaşa kalmasını sağlar.

0

kitap okumak güzel ama ben müzik dinlemeyi daha çok seviyorum

1

ikisinde yeri çok farklıdır. kitap okumak dünyaya bakış açımızı değiştiren çok faydalı bir aktivitedir. her gün kitap okumuyoruz ama her gün müzik dinliyoruz müzik dinlemek insana daha çok keyif veriyor ancak kitap okumakta ruhu dinlendirip bizi kendi hayatımızdan bir nebze alıp götüren bir eylem o yüzden ikisininde yeri ayrı, ikiside ayrı güzel.

0

kitap okumak aslında kelime dağarcığını arttıran zihni yenileyen öğretici kavramayı ve anlamayı kuvvetlendiren bir durum fakat türkiye’de çok az tercih edilerek kitap okuma oranımız çok az hatta bir metro bir otobüs tada herhangi bir toplu taşımaya bindiğimizde bunu kolaylıkla farkederiz herkes kulaklıklarını takmış telefonuyla ilgilenerek müzik dinlemektedir.müzik dinlemekte kitap okumakta gerçekten önemli ve gerekli bir alettir. müzik dinlemek tabikide kötü bir durum değil müzik bazen içinizdekileri anlatmaya bazen rahatlatıp dinginlik vermeye yarar.bu yüzden kitap okumakta müzik dinlemekte dozunda olan herşey gibi güzeldir.ve insanlık içinde faydalı olur.

0

müzik dinlemek kitap okumaktan daha zevklidir.
kitap okumak ise faydalı ve bilgi sahibi yapar.
ikisi arasında bi secim yapmak dogru diğildir.
ikisini yapmakta faydalıdır.

0

müzik dinlemek beni daha çok dinlendiriyor.

1

bana göre kıyaslanacak şeyler değildir. her ikisinin keyfi de ayrı ve kendine özgüdür. iahsen ikisi de vazgeçilmezlerimdendir.

belki alçak sesli bir müzik eşliğinde kitap okumak en iyisidir. :)