0

en sevdiğim meyve karpuzdur yaz meyvelerin hepsini çok severim karpuz şeftali kiraz vişne çilek gibi meyveleri çok severim bunun yanında kışında portakal ve elmayı tercih ederim zaten bütün meyveleri uzmanlar mevsiminde yememiz gerektiğini söylüyorlar örneğin çileyi kışın yememiz gerekir muzu çok sevinirim bunun yanında dört mevsim bulabildiğimiz meyveler vardır mesela elma ya dört mevsim ulaşabiliriz dört mevsimde elma yetişir elmanın mevsimi yoktur çokta sağlıklıdır kışında yazında karpuz çok sağlıklıdır sulu sorudur hem şekerinizi dengeler hem su bu su ihtiyacımızı giderir

0

en sevdiğim meyve erik ve kiraz aynı zamanda çileği de çok severim yaz meyveleri insanıyım kışın erik bulamadığım için kimi zaman depresyona girerim mesela daha dün akşam keşke kiraz olsaydı da yeseydim dedim kendi kendime

0

en sevdiğim meyve çilek hem ekşi hem tatlı oluyor yanında pudra şekeri ya da toz şeker varsa daha da bir güzel oluyor

0

öncelik le herkez meyveleri sever ben yaz meyvelerinden hangisini sevdiğimi söylim çilek erik şeftali bunlar biraz daha seviyorum gelelim kış meyvelerine portakal ve nar seviyorum..

1

meyvelerin hepsi çok güzeldir ama bazılarımızın zevki farklıdır ben benim sevdiklerimi söyliyim
karpuz
kavun
çilek
muz
mandalina
portakal
elma
armut
kiraz
ananas
mango

1

meyveleri genelde severim. çok fazla karpuz ve domates hurmasını sevmem. muzu, çileği, üzümü çok severim. özellikle mevsiminde olan üzümü çok severim. bundan hariç kırmızı elmayı, portakalı çok severim.

0

yaz mevsimine ait tüm meyveler bence şahane

0

erik şeftali kivi havuç ananas karpuz mandalina kiraz armut genelde bunları seviyorum diğerlerini sevmiyorum aslında ben meyve sevmiyorum hiç aklıma gelmez meyve yemek benim.

0

inanır mısınız bilmem ama muz ve elmadan başka meyve yemiyorum

0

belirgin bir sekilde aklimda yok ama oncelikli olanlar tabikide muz nar ve seftali diye animsiyorum suan her birinin tabiki cok baska yeri var misal seftaliyi sicak bastirmis bir yaz gununde dolaptan alip yemenin tadi ayri nar ile saatlerce ugrasip bes dakikada bitirmenin tadi ayri hepsinin kendine gore guzel yanlari var tabiki butun meyveler kardestir hepsini seviyorum :)

0

benim en çok sevdiğim meyve nardır o nar taneleri beni çok mutlu eder nar yerken çok mutlu olurum ve bu benim çok hoşuma gider tat olarak nar gerçekten çok güzel bir meyvedir nar suyu harika bir tadı vardır

1

kiraz ve muz favorilerim.diğer meyvelerden mandalina ve nar'ı çok severim.

1

muz ve portakal en sevdiğim meyveler aslında hepsi güzel de en çok yedıklerım bunlar

0

en sevdiğim meyve muz. genelde akşamları televizyon karşısına geçip dilimlenmiş olduğum muzları tane tane yerim. bazende muz yanına elma, portakal, mandalina ve kivi eşlik eder. tüm meyveleri genel olarak tüketirim ama en sevdiğim muzdur.

1

kırmızı ve beyaz dut (ama özellikle beyaz), karpuz, portakal, mandalina, kivi, erik, üzüm, limon (evet limon da bşr meyvedir), kaysı, elma, muz, çilek, kavun, kiraz, armut, şeftali

0

ben genelde bütün meyveleri severim ama yaz meyveleri daha güzeldir. en sevidklerim arasında erik, karpuz vardır.

0

ben en çok çilek ve muzu severim yani yaz meyvelerini daha çok severim :d

0

ben her türlü meyveyi severim. aslında yaz meyvelerinin yoğurda doğrayarak yemeyi severim. mesela yoğurdun içine çilek ya da muz gibi meyveleri doğramak ve yemek çok güzel oluyor. ben böyle yapmayı daha çok seviyorum böylelikle hem kalsiyum hem de vitamin almış oluyorum. genel olarak meyvelerden çilek ,erik, muz, kiraz, şeftali ,mandalina gibi meyveler çok seviyorum aslında bütün meyveleri severim sevmediğim meyve yok gibi.

0

erik çilek severim elma severdi. karpuz da severim aslında tüm meyveleri severim

0

en çok sevdiğim meyve kiraz, çilek ve malta eriği'dir.çocukken her türlü meyveyi yerdim, ağaçlara dalarak ama bir kere erik ağacına daldığımız akşamı yediğim meyveden zehirlenmiştim.o gün çok kötü geçmişti hayatımda unutamayacağım acı bir tecrübe oldu yine de çocukluğumun gözü karalığından pişman değilim yine olsa yine aynısını yapardım.