0

meyve tabii ki önce sevdiğim için yiyorum mesela yaz mevsiminde yaz meyveleri hem sevdiğim için yiyorum hem de günlük vitamini almak için sağlıklı kalmak için yiyorum kış meyveleri aynı şekilde hem severek hemde sağlık için tüketiyorum.

0

kışın meyve yemeyi çok sevmiyorum çünkü kış meyveleri ile pek aram yok ama yazın meyvesiz duramam kavun karpuz çilek kiraz kayısı şeftali hepsinden alırım bayılıyorum yaz meyvelerine.sağlığım için değil sevdiğim için diyorum

0

hem sağlık hem de sevdiğim için yerim.elma da portakal da çilek de kavun da karpuz da bir çok meyve çok faydalı . bir çoğunu çok seviyorum ve severek de tüketiyorum. kurusu olsun tazesi olsun farketmiyor bana yerim.

0

meyve yerim. ama genelde sağlığımdan değil de sevdiğim için yerim. mesela ben portakalı daha fazla sevdiğim için, portakalı fazla yerim. ama elmayı pek de sevmiyorum, o zaman yemeyi çok da tercih etmem, sadece tadına bakmış kadar yerim. eğer hasta olursam, sağlığım için de yerim. sonuçta hastalığımı onarmak için bol bol vitamin lazım, vitaminin de bulunduğu depo meyvedir. o yüzden sevdiğim için de yerim, sağlığım için de yerim.