0

2 5 yaş arası çocuklar için zeka geliştirici faydalı oyunlar var mı?

Ya da be tarz oyunlar üretebiliriz örnek verirmisiniz ?

5 cevap
0

2- 5 yaş çok uzun bir aralık , 2 yaş çocuğuna renklerle ve şekillerle oyun türetebilirsiniz ama 5 yaş çocuğu bundan sıkılır 5 yaş için küçük parçalı 3 boyutlu puzzle var evde oynamak isterseniz ortal oyun olarak basit ama bahsettiğiniz yaş grubu için ortak oalbilir karton bardakları rengarenk boyayın bereber her renkten 2 tane olacak şekilde karşılıklı bölüşün bir de hakeminiz varsa ortaya ödül niteliğinde bişey koyabilirsiniz hakem hangi rengi söylerse o bardağı ortaya ilk koyan kazanır ya da aynı oyunu neşeli bardaklar diye bi oyun var hazır satılıyor araştırıp onun gibi de yapabişlirsiniz. 2 yaş için komutlu oyunlar daha eğitici olabilir bir müzik açarsınız bekle, zıpla. dön . koş yürü gibi komutlarla eğlenebilirsiniz bunu ingilizce olarakta yapablirsiniz

0

var tabiki logolar var puzzle var zeka gelişimi için çok önemli

0

2-5 yaş arasındaki çocukların zekasını gelişmeleri için oynuyabilecekleri oyunlar; yapı inşa oyunları, yap-boz, sözcük avı oyunları, rol yapma oyunu, labirentler, saklambaç oynanabilir.

0

vardıe ama işimlerini bilmiyorum internetten araştırmakta fayda vardır

0

evet 2-5 yaş arası çocuklar için zeka geliştirici oyunlar ve oyuncaklar vardır. zeka kartları satın alıp çocuğunuzla oynayabilirsiniz.