0

evet başıma bela olan biri girdi hayatıma malesef bende ona güvenmiştim. ancak bütün güvenimi yerle bir etti be ben 8ndan kurtulmaya çalıştım başarılı da oldum.

0

hemde nasil bela. bir kere bir markete calismak icin girmistim. 2 arkadasimda orda calisiyorlardi. onlarin vasitasiyla girdim. neyse işte;
elemanlardan bi cocuk bana asik oldu ama ben ustume dusen insanlardan nefret ederim ve fazla ilgiden cok sıkılırım. cocuk benimle surekli ilgileniyor, tersliyorum gitmiyor, bana mesajlar atiyor surekli beni rahatsiz ediyor. en sonunda dayima soyledim cocugu aradi tehdit etti. ben dayima soyledim diye bana meydan okudu cocuk ertesi aksam ailesini beni istemeye gondermis. 2 yada 3 defa falan geldiler zorladilar falan israr ettiler. yok dedik yok dedik ama vermiyorum diyince en sonunda vazgectiler. valla cok zor bir sey allah boylelerinden korusun bizleri.

0

daha önce başıma böyle bir şey gelmedi, yani bir bela olan birisi çıkmadı. arkadaşın da dediği gibi bela olana bela oluruz bana karışma ya da ben de karışmam ancak karışanı çok iyi dersini veririm.

0

bela olana bela oluruz . kendini kabadayı sanan bir arkadaşa çok sağlam sopa çekmiştim.

0

evet bekarken biri vardı. benim peşini hiç bırakmadı ben ozamanlar 16 yaşındaydım bana illa benimle evleneceksin diyordu ,ben onu hiç istemedim başıma bela olmuştu. yani eskiden olan birşey böyle insanlar çok oluyor dengesizler işte.

0

evet çıktı maalesef. çok korkmuştum ama kurtuldum çok şükür.