0

günümüzde hersey internet ile oluyor iyiki internet var ama benim net bitti oldukça kötü vallahaa

0

bundan nerdeyse bir sekiz sene önce zaten internet bu kadar yaygın değildi.ancak bu aralar cidden çok yaygınlaştı.artık herşey internetten yapılmakta.tek tuşla bütün soyumuzu görebiliyoruz örneğin.bankaya gitmeden internetten işlerimizi kolayca halledebiliyoruz.

0

yani insanlar daha önce nasıl yaşıyorsa, bizlerde öyle yaşardık. ama şimdi bu devirde internet olduğu için bizler de alıştığımız için artık ne yapacağımızı bilemeyip boş boş gezerdik herhalde ama gerçekten internet iyi ki de var, olmasaydı o zaman gene kitaplara odaklanırdık gerçi gene kitap okuyan insanlar var ,ama o kadar çok değil çünkü günümüzde gerçekten kitap okumanın oranı düşük yani internetsiz bir hayat olurdu başka bir şey olmaz diyebilirim. :))

0

daha önceden nasıl yaşıyorsak öyle yaşardık... çocuklarımız sokaklarda oynar, komşuluk ilişkilerimiz yine eskisi gibi olmasa da şuanki gibi de olmazdı emin olun.

0

çok sıkıcı bir hal alırdı ve bizi olumsuz etkilerdi. mesela araştırmak istediğimiz bir konuyu araştıramaz ve bilgi sahibi olamazdık. şuanda yaptığımız gibi oturduğumuz yerden eğlenerek bir kazanç sağlayamaz ve dünya genelinde olan bitenlerden hemen haberimiz olmazdı. internetsiz bir hayat nefes almadan yaşamak gibi bir şey olurdu sanırım. teknolojiye baksana sen ta nereden soruyorsun soruyu ben ta nereden cevaplıyorum. böyle bir teknoloji olmasaydı ciddi anlamda olmazdı yani.