0

birazda ne izlediği ne sıklıkla izlediğine bağlı olarak bazen zararlı bazen zararsız diye düşünüyorum ailelerin kontrollü olarak izledikleri şeyleri kontrol ederek telefonu vermeleri çok daha yararlı olur

0

youtube değil ama youtube de yayınlanan bazı videoların çocuklar için zararlı olduğunu düşünüyorum. bu yüzdende ailelerin bu konuda tedbir almalarını uygun görüyorum. çocuklar için uygun olmaya içerikler çocuklara izletilmemelidir. çocuklar bunlardan etkilenebilir hatta özenebilirde.

0

eger siz belli bie kontrol mekanizmasindan gecirirseniz aslinda zararli olmaz aksine cok faydali olacaktir. yani burada temel esas "amannn... cocugu bilgisayar basinda otursun internette takilsin, bende keyfime rahatima bakayim" derseniz artik sizi bile takmaz. dogeu kullanim icin tesvik edilmedikten sonra evet zararlidir. bunu sadece youtube icin demiyorum. basli basina internet zararli olur.

0

youtube çocukların için zararlı ve tehlikelidir çocuklar youtube deki izledikleri bazı vidyolardaki hareketleri yapmaya çalışırken kendilerine zarar verebilirleryouberlerin çocukları pekte iyi örnek oldukları soylenemez

1

youtube kesinlikle küçük çocuklar için çok tehlikeli bir platform. o kadar saçma sapan ve ahlaksız videolar var ki. bir çok youtuberın videosun da ahlak değerlerimize aykırı ve küfürlü konuşmalar geçiyor. kötü örnek olacak hareketlerle dolu youtube. çizgi film gibi görünen içine girdiğimiz de cinsel içerikli ya da ağır küfürler içeren videolarla karşılaşıyoruz. ayrıca youtube da çok küçük yaşta çocuklarında videoları dolaşıyor. aileleri hiç mi kontrol etmiyor diyeceğim ama bir çoğunun ailesi çekiyor o videoları gerçekten anlam veremiyorum. üç kuruş para için çocuklarını alet etmelerine. çok bilinçsiz ailelerle dolu etraf. çocuk psikolojisini bilmiyorlar, psikolojisi bozuk, eğitimsiz ve boş işlerle uğraşan nesiller yetişiyor malesef.

0

youtube bence cocuklar icin zararli degil.cocugun ailesinin surekli takipte olmasi kaydiyla youtube dan fazlasiyla kendini gelistirebilir hayata dair bir cok seyi ogrenebilir.
teknoloji faydali ama insan evladi bunu kotuye kullandikca insanlarda olumsuz bakiyor.