0

şuanda bu soru gibi onların sorduğu sorularda gereksiz bi soru.insanları bilgilendirici yada merak ettiği soruları sorarsak bilmediği sorular hakkında bilgi sahibi olurlar sizin yaptıgınız gibi bi başkalarının yaptıgı hataları sacöa sapan sorularla tekrar dile getirmeniz baya saçma olmuş.

0

burda uzun yazma kaygısı taşıdığımız için soru ne şekilde olursa olsun cevap olarak muhtemelen uzun uzun o zararları yazacağız. ve okuyan bilmediği zararları da öğrenmiş olacak. bu yüzden o kadar saçma sorunun içinde ve hatta saçma cevapların bu kusur içlerinde kaybolup gider o kadar da büyük bir sorun değil bu. olabilir yani. dur denecek çok soru cevap var burada. misal üç gün önce bir hastalık adı yazdım. ilginç duyulmayan bir hastalık altına dengesiz dengesiz yorum yapmış ceren yılmaz diye biri bir de karakteri doldurmak için upuzun çocuğummmm yazmış ergen gerisi. o zaman aradım işte küreği. şeytan diyor okuma cevapları. ama okumak zorundayım. neticede öğrenme kaygısı da taşıyorum burası bilgi de katıyor bana.

0

öyle sorulara bende denk geliyorum... içimden kürek var mı kürek diyorum. sırf soru sormak için açılmış sorular. nasılsa sor sorunu al iki kuruşunu.. ooohh.. misss...

1

zararları nelerdir de denilebilir. zararlı mıdır sorusunun cevabı nettir. ama sadece bunlar değil bir çok saçma sapan sorular var. eminim incelemede bir çoğu silinecek. bize de arada bu sorulara verdiğimiz cevaplardan elde ettiğimiz kazançların düşmesi sıkıntısı kalacak.

0

örneğin sigara içmek zararli midir diye sorular soruluyor zaten sen bunun sağlığa zararli olduğunu biliyorsun bunun yerine neden zararli gibi sorular sorulsa daha iyi olmaz mi ben böyle sorulara da dur denmesini istiyorum bazıları o kadar kaliteli sorular soruyorlar ki. kalitesiz sorular silinmeli diye düşünüyorum.