0

mesaj attığım insanlar eğer mesajımı görüp de cevap vermediği zaman kızıyorum. ve bir daha mesaj göndermiyorum ondan mesaj gelmeyene kadar mesaj atmam ben.

0

bu soru tam tam aradığım ve söylemek istediğim sorular arasında bir numarada yer almaktadır. mesaj gönderdiğim bir kişi yazdığım mesajlara cevap vermeyince çok sinirlenirim kızıyorum. sanki çok meşgulmüş gibi ünlü bir kişiymiş gibi yazdığım şeylere cevap vermiyor ve bakmıyor bakmayınca beni tabii ki de sinir ediyorlar. o kişilerin o telefonu elinden alıp kafalarına vurasım geliyor öyle belki cevaplar ve yazdığım şeylere bakarım var çünkü çok beni sinir ediyorlar ve çok şey üzülüyorum

0

anlık birsey olabilir işi olabilir görmemiş duymamıs olabilir ön yargılı olmam fakat bu bir kac defa tekrarlanır gercekten konusmak istemediğine inanirsam bu sürecte ne ben yazarım ne o yazssın zorla güzellik olmaz

0

hiç bir tepki göstermem hiç ustelemem demek ki konuşmak istemiyor diye düşünürüm o yazmadığı veya benim yazıma cevap vermediği sürece ben de yazmam

0

mesajlara cevap vermeyen kişi görmemiş olabilir.fakat bu durumu sürekli yapıyorsa o kişi sizle muhattap olmak istemiyordur.sizinle görüşmek istemiyordur.bana birisi bu durumu yaşatırsa bunu onun yüzüne karşı öyle bir söylerimki yerin dibine girer.

0

az önce insanlık yaptığım sürekli evime gelip misafir olmuş birinin numarasını sildim. sebebi ise kendisi hiçbir mesaja cevap vermedi. cenazesi oldu hasta halimle kalktım gittim. benim de cenazenin oldu tenezzül edip aramadı bile sebebi ise kaynanam demiş gelinimle konuşmayın ona gitmeyin kıskandığı için yani kaynanam ona demiş arama etme diye o kadar üzüldüm ki sonra az önce sildim numarasıni gerçekten cevap vermemesi hem de defalarca çok zoruma gitti.

0

mesaj attığımda cevap vermeyen insan insan değildir bence insanlık edip mesaj aticaz ve cevap vermiycek yani bunlara iyi davranmak kötü olur ve üzülen biz oluruz bende yazmam ve engellerim

0

yani eğer ki mesajlarıma cevap vermiyorsa bir sefer hadi neyse ama eğer ki sürekli aynı şekilde yapıyorsa o kişinin numarasını silerim hiçbir şekilde attığı mesajlara cevap vermem ben de böylelikle o kişiden uzaklaşırım.

0

mesajlarıma cevap vermeyen insanlardan soğurum ve onlar bana mesaj atarsa bende cevap vermem muhabbetimi keserim öyle bir huyum vardır bence zaten böyle olunmalıdır.

0

böyle insanlara sinir oluyorum .neden cevap vermiyorlar ki ozellikle de görüp te es geçenlere yada watsapta son görülmesi mesajdan sonra olunca sinir oluyorum cevap vermesi iki dakika sürer en fazla .zaten cevap vermezse beni umursamiyordur.

0

adamina gore muamele diyoruz halk dilinde biz buna :)

0

bir daha mesaj atmam iletişimi keserim çok ayıp bir davranış ha karşında otururken cevap vermemişsin ha mesajına cevap vermemişsin aynı şey

0

birdaha mesaj atmam aramam sormam numarasını siler engellerim hayatımdan tamamen çıkarırım karşılaşırsam bile tanımıyormuş gibi yaparım herkes haddini bilmeli sen kimsin ki benim mesajıma cevap vermeyeceksin adam yerine koymuşum sana mesaj atmışım o mesaja cevap verilecek arkadaş.

0

boş zamanlarında aklına geliyorsam unut gitsin derim

0

valla ısrarlı bir şekilde ben mesaj atıyorum öyle tiplere nalet edip geri dönüş yaparlar

0

cevap verme şeklim o kişiyle samimiyetine göre değişir eğer çok samimi bir arkadaşımsa şaka ile karışık niye bana cevap vermiyorsun diye sorarım beni takmıyor musun derim hoşlandığım bir bey ise görmezden gelirim ya da emoji atarım birden fazla kez aynı şeyi yapıyorsa da tekmeyi basarım ben de o yazdığında cevap vermem ya da konuşmayı tamamen bitiririm eğer sevgilimse işi vardır diye düşünürüm yine yazmazsa uzun süre, ararım ve derim ki neden yazmadın meşgul müsün vesaire diye de sorabilirim

0

eğer kişi mesajı görmediyse zaten cevap vermesi beklenemez ancak görmezden gelip de cevap vermiyorsa önce zarf atarım. işin var galiba falan diye. geçerli bir mazeret sunulmadığı takdirde o kişi mesaj almayı hak etmiyordur. herkese hak ettiği muameleyi göstermek gerekir. karşısındakini görmezden gelen umursamayan insanlar bu dünyanın karanlık yüzüdür.

0

onemsenmedigimi karşımdaki insan tarafından değer görmediğimi düşünür ve o insana mesaj yazmaktan vazgecerim

0

mesajlarıma cevap vermeyen insanlar bunu daha fazla tekrar etmeye devam ederse o kişiden soğurum ve bir daha kolay kolay mesaj atmam. çünkü takmamak gerçekten çok kırıcı bir hareket ve bu hareketi yapıpta karşımızdaki kişileri kırmamalıyız.

0

çok kırıcı bir şey onemsenmemek. ben de yeri geldiğinde ona aynı şeyi yaparım.