0

bende cevir kazan yapıyorum çark çeviriyorum ve sürekli van sürpriz veriyor önceden de 6 saatlik 1 gb veriyordu şimdi onuda vermiyor ve çoğu yerde vodafone çekmiyor bu ara hat değiştirmeyi düşündüm ama geçmesin belki ilerde değiştiririm.

0

ben daha iki gün önce taşıdım hattımı vodafoneden türk telekoma hep yas sınırı var ve paket iptalim olmasına rağmen yüklediğim kontörleri saniyelik bittiriyo müşteri hizmetlerini aradaıgımda biri varklı konuşuyor diğerei tam tersi konuşuyor önceden iyiydi kendini bozdu onunda diğerlerinden farkı kalmadı

0

vodafone kullanmıyorum ama vodafone bizim buradan çekmiyor çok yerden de çekmediğini biliyorum bizim bu taraflarda yüzden vodafone kullanmıyorum bir ara geçtim şebeke çekmemesi yüzünden o da ondan ayrıldım vodafone insanları katılıyorum kazıklanıyor onu bilmiyorum fakat vodafone kullanmam tercih etmem fiyatlarını da bilmiyorum.

0

bence vodafone kimseyi kazıklamaya çalışmıyor.aksine diğer operatörlere göre paketleri gerçekten daha ucuz. örneğin youtube paketi diğer operatörlerde gigabyte sınırı var ancak vodafone’de yok.zaten bu aralar türk telekom’da fiyatlarına yüksek şekilde zam yapmıştır. fiyat olarak baktığımızda şu anda en iyi operatör vodafone’dir.

0

vodafone'nun turkcell'e göre çok uygun paketleri var böyle düşünmenize sebep olan durum ne acaba?
bende bir vodafone kullanıcısıyım ve ücret konusunda size katılmıyorum. çekim kalitesi bazı yerlerde düşüyor ama bunu da fiyatına göre mazur görüyorum.
eski müşterilerine gayet makul paketler sunabiliyorlar. kendi adıma ben memnunum.