0

bana göre tukcell güzel kullandığım hatta türkcell

0

valla ben kendimi bildim bileli vodafone kullaniyorum gayette memnunum yani. diger hatlar her yerde cekmeyebiliyo ama vodafone cogu yerde cekiyor cekmedigi yerler cok nadir yerler genelde.

0

turkcell in cekim gucu cok guzel ama vodofone nun da turkcell i aratacagini sanmiyorum.
cekim gucu olarak turkcell,fiyat performans anlaminda ise vodofone diyorum ben.

0

ya bence ikiside iyi deil şu yönden eğer para kıyarım hattım iyi çeksin diyorsan turkcell ama vodafone biraz cimri olmsya başladı bu aralar ve fazlada çekmiyor o yüzden ikisindede kararsızım bence ikiside iyi deil ucuzluk yönünden vodafone tabiki ama ikisinin ortasında ki tek hat tabki türktelekom en iyisi normal bayada iyi güzelde çekiyo ben vodafone liyim ben şahsen çekmemesi yönünden çok şikayetciyim ve tarifelerden kısmaları beni öldürüyor

0

yani ben bekarımdan beri avea kullandım ondan sonra vodafone'a çevirdim vodafone'dan hiçbir şekilde memnun kalmadım. zaten evimde bile vodafone'da interneti bağlı işte güzel çekmiyor ve artık turkcell kullanıyorum, faturalı hat almaya karar verdim turkcell'e geçtim yemin ederim turkcell'den de çok memnunum hiçbir şekilde 29 tl'yi geçmiyor.. her seferinde bana 29 tl fatura geliyor ve çekim gücü iyi tarifesinden de memnunum onun için turkcell tavsiye ederim herkes bence turkcell kullanmalı.

1

turkcell mi, vodafone mu bilmem ama en iyisi türktelekom . tarifeleri fiyat olarak çok uygun , kaliteli bir çekim gücü ve internet ağı var , çok fazla fiyatlar ve faturalar ödemeye gerekte yok.

0

ben ilk günden beri turkcell kullanıyorum ve çokta memnunum.