0

bir kızın bir erkeğe gülümsemesi 2 farklı açıdan ele alınabilir.birinci karşısındaki kişiye olan samimiyetinden dolayı gülümsemiş olabilir ya da bir espiri veya bir konu geçtiğinde onu küçük düşürmemek için gülmüş olabilir.ikincisi ise karşısındaki erkeğe olan ilgisinden,hoşlanmasından kaynaklı olabilir.bunu kesin olarak anlamak için o bayanın hareketlerine dikkat edersek kolayca anlaşılabilir.bir bayan karşısındaki erkeğe aşıksa onunla konuşurken tedirgin,utangaç,korkak davranır.

0

gülümsemek her zaman bir şey ifade etmez arkadaşlar her gülene yazmayın. ben boğa burcuyum mesela çok güleryüzlü olduğum söylenir. kadın, erkek, yaşlı, çocuk farketmez herkese gülümserim. gülumsemek güzel bir şey çünkü. gülümsemek bulaşıcıdır herkese bulaştırmayı seviyorum. her gülümsemeyi yanlış anlamayın yani.

0

genellikle bir kız bir erkeğe gülümsüyorsa cilve yapıyor derler ,yani ondan hoşlanmış, hani onun teklif etmesini bekliyor tarzında ifade edeler.. ama halbuki öyle bir şey değil insanlar gülümseyebilir. sonuçta insanız hepimiz gülebiliriz insanların öyle düşünmesi de bence çok saçma bir şey şimdi benim karşımdaki bir insan güler yüzlü ise bana gülümsüyorsa ben kötü düşünmemem lazım ama bazı insanlar gerçekten de kötü düşünüyor gülümseyelebiliriz ya ben de gülümsüyorum bence bu kötü bir şey değil.

1

*karşısındaki bir espri yapmıştır.
*gülümsetecek bir davranış görmüştür.
*karşısındakinin tipini komik buluyordur.
*utanmıştır.
*sevinmiştir.
*aklına bir şey gelmiştir.
*güler yüzlü bir insandır.
*aşıktır ve aklı bir karış havadadır.
*kulaklıkla bir şey dinliyordur.
*kur yapıyordur.
içinde bulunduğunuz ortam ve karşıdakinin ruh haline göre bir çok sebebi olabilir. tek bir duruma yorumlamak istiyorsanız siz kızdan hoşlanıyor olabilirsiniz, onun hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için gülümsemesi yeterli bir belirti değil bana göre. yanlış anlayıp anlamadığınızdan emin olun.

0

ondan hoşlandığını ve ona karşı duygular barındırdığını gösterir. ben en son bana gülümseyen kızla nişanlandım ve 1,5 sene önce ayrıldım. yani bir kız gülüyorsa ve sen onun gelmesine neden olan kişiysen emin ol o kız seni seviyordur.