0

kıbrısta yaşayan dedemin bir akrabası var benim bir şeyim olmuyor sanırım sadece dedemin kuzeni olduğunu biliyorum ve bundan bile emin değilim geçen yaz istanbulu ziyaret edeceklerini söylediler ve küçük ikiz kızları için playstation almış ve onların oynamadığını bana getireceğini söyledi ben de oyunları çok pahalı olduğu için pek fazla heveslenmedim ama bir sürü oyun var yeğenimden alıp getiririm demişti playstation hiç kullanmamıştım genel olarak bilgisayar oyunları oynarım bana playstation 3 olduğunu söylemişti 2 hafta sonra geldiler playstation 4 getirmişti e haliyle sevinmiştim ben de ama oyunları getirmeyi unutmuşlar oraya gidince kargoyalacağını söyledi 1-2 hafta burada kaldılar gittikten sonra 1 aya göndericem dedi bekledim bekledim gelen giden yok mesaj atıyorum cevap yok en 4-5 ay oldu ben de playstation oyunlarına para yetiştiremeyeceğim için satmaya karar verdim ve babam bunun hediye olduğunu satamayacığmı söyledi babamla 2 aylık bir kavgamız oldu ve en sonunda 1200 tlye sattım cihazı ve kendime mis gibi bir sistem topladım bilgisayarda istediğim oyunu oynayabiliyorum ama yine playstation kullanamadım lol

0

beli bir borca girdikten sonra ekonmik kriz yüzyünden darbe almamdır

0

ani kararlar verip düzelmesini beklediğim şeylerin, daha da kötüye gidip hayatımı etkilemesi.

0

yalan söyledikleri zaman insanlar hele çok sevdiğim zaman hayal kırıklığı kaçınılmaz

0

bir kızı çok sevmiştim ve aramızda çok iyiydi. fakat aradan belli bir süre geçtikten sonra bana fake bir hesaptan yazdı ve bende buna kandım. aramızdaki her şey o gün bitmişti. hem onu hayal kırıklığına uğratmıştım hem de kendim hayal kırıklığına uğramıştım.

0

bunlar bir takim zor sorular. :)
hayal kirikligim oldu maalesef;guvenmeyen arkadas,anlamayan arkadas,yalan soyleyen arkadas.. bu boyle gider.:)

0

sevdiğim kızın beni seveceğini ve ömür boyu ayrılmayacağımızı sanıyordum. fakat o gittikten sonra büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştım.